Kouros Hotel & Suites: Λάμπει σαν φάρος από την καρδιά της Μυκόνου

Η γοητεία των Κυκλάδων και η αυθεντική μυκονιάτικη φιλοξενία βρίσκουν το απόγειό τους στο κομψό και stylish Kouros Hotel & Suites.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 03 Αυγούστου 2021

Το Kouros Hotel & Suites, το πολυτελές boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων της Μυκόνου αποτελεί από μόνο του αφορμή για ένα μοναδικό καλοκαιρινό ταξίδι στις Κυκλάδες. Βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και προσφέρει αληθινή ελληνική φιλοξενία, με φόντο το ξεχωριστό design.

Kouros Hotel & Suites: Λάμπει σαν φάρος από την καρδιά της Μυκόνου

Ένα κόσμημα στις Κυκλάδες

Το Kouros Hotel & Suites ιδρύθηκε το 1994 και πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως. Δημιουργία της διάσημης Γαλλίδας σχεδιάστριας Fabienne Spahn, διαθέτει 40 πολυτελείς επιλογές διαμονής σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία, αντλώντας έμπνευση από το ακατέργαστο τοπίο της Μυκόνου, γεγονός που μαρτυρά το κυκλαδίτικο design του.

KOUROS HOTEL & SUITES

Τα έντονα σχήματα και οι γήινες αποχρώσεις δημιουργούν έναν χώρο που αναδεικνύει την ηρεμία της φύσης. Οι λευκοί εξωτερικοί χώροι βρίσκονται σε αρμονία με το περιβάλλον που το φιλοξενεί, μετατρέποντάς το σε μία όαση πολυτέλειας. Χτισμένο στην είσοδο της Χώρας της Μυκόνου, 15 λεπτά από τη Μικρή Βενετία και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το λιμάνι και το αεροδρόμιο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ξέγνοιαστες διακοπές.

Μία γεύση μυκονιάτικης μαγείας

Το ξενοδοχείο αποτελεί έναν παράδεισο ολιστικής φιλοξενίας για να ζήσετε τις καλύτερες στιγμές σας απολαμβάνοντας βουτιές στις κοντινές παραλίες και τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να αποσυρθείτε στο ξενοδοχείο για αναζωογόνηση, χαλάρωση και γαστρονομικές προτάσεις υψηλού επιπέδου.

Η πισίνα του αποτελεί ένα κοσμοπολίτικο στέκι για χαλάρωση με δροσερά κοκτέιλ και ελαφριά σνακ, αλλά και κολύμπι κάτω από τον μυκονιάτικο ήλιο του Αιγαίου.

NARCISSUS MYKONOS RESTAURANT

Μία επίσκεψη στο fine dining εστιατόριο Narcissus επιβάλλεται, με τον σεφ Αργύρη Αγλαμίση να έχει δημιουργήσει ένα μενού που έχει γεύση από Αιγαίο και Ελλάδα με δημιουργικές πινελιές από τη διεθνή κουζίνα.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με καπνιστό χταπόδι με σως ρομέσκο ή καλαμάρι Αιγαίου και δοκιμάστε οπωσδήποτε τα ραβιόλια αστακού, όπως και τα υπόλοιπα εκλεκτά κυρίως πιάτα, τα οποία μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ.

Ολοκληρώστε την εμπειρία σας με ένα από τα δύο επιδόρπια που προσφέρονται: Παγωμένη μόκα με λευκή σοκολάτα, σκούρα κρέμα ναμελάκα, φουντούκι και παγωτό εσπρέσο ή φωλιά από μαλλιά αγγέλου με κρέμα λεμονιού, κουμ κουάτ, αμύγδαλο και παγωτό μαστίχα.

NARCISSUS MYKONOS RESTAURANT

Τα βράδια ανήκουν στο pool bar για ευφάνταστα κοκτέιλ, premium spirits και την ασύγκριτη λάμψη των κυκλαδίτικων αστεριών. Από το πρωί έως το βράδυ, το Kouros Hotel & Suites αποτελεί ειδυλλιακό σκηνικό για νέες και αξέχαστες αναμνήσεις.

> Διάβασε ακόμα: Γιάννης Κλεισούρας, ο μέγας μπάρμαν της Μυκόνου

Ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής

Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου μεταφέρουν τον επισκέπτη σε έναν κόσμο ομορφιάς και πολυτέλειας. Μοναδικές εικόνες αγκαλιάζουν την τοποθεσία, προσφέροντας πανοραμική θέα στον καταγάλανο ορίζοντα που παίρνει χρυσές, μοβ και ροζ αποχρώσεις κάθε βράδυ καθώς ο ήλιος δύει στη θάλασσα του Αιγαίου.

KOUROS HOTEL & SUITES

Κάθε δωμάτιο και σουίτα αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για να αποδράσετε από την καθημερινότητά σας, προσφέροντας μοναδικές παροχές και ανέσεις που εγγυώνται μία ασφαλή διαμονή. Οι μίνιμαλ γραμμές και η κομψή αισθητική αναδεικνύουν τον αυθεντικό ελληνικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου, ενώ οι σουίτες με το τζακούζι και τη θέα στη θάλασσα είναι ένας ναός απέριττης πολυτέλειας. Κάθε γωνιά, κάθε λεπτομέρεια έχει επιλεγεί προσεχτικά για μία αξέχαστη μυκονιάτικη εμπειρία.

Αναζωογονητικές στιγμές

Ζήστε μία ολιστική εμπειρία διακοπών αναζωογονώντας νου, σώμα και πνεύμα. Στο υπερσύγχρονο Zoe Spa η ευεξία πρωταγωνιστεί με ολοκληρωμένες υδροθεραπείες, τζακούζι, χαμάμ, καθώς και ένα πλούσιο μενού με θεραπείες ομορφιάς για το σώμα και το πρόσωπο. Είτε μόνοι είτε με το άλλο σας μισό, η εμπειρία θα σας εντυπωσιάσει με την αίσθηση ηρεμίας και αποτοξίνωσης που θα σας προσφέρει.

KOUROS HOTEL & SUITES

Ένας παράδεισος για ζευγάρια

Οι προσωποποιημένες υπηρεσίες είναι το κέντρο της φιλοσοφίας του ξενοδοχείου, με στόχο κάθε επισκέπτης να ζήσει το ταξίδι των ονείρων του. Φιλόξενο, ρομαντικό και κομψό, είναι ιδανικό για ζευγάρια που ταξιδεύουν για μήνα του μέλιτος, για να γιορτάσουν την επέτειό τους ή απλώς για μία απόδραση με το ταίρι τους.

KOUROS HOTEL & SUITES

Οι σουίτες του με τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρουν είναι το ιδανικό μέρος για ζευγάρια που θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα σε έναν χώρο που συνδυάζει τον ρομαντισμό με τις σύγχρονες ανέσεις.

> Διάβασε ακόμα: Από τη Μύκονο στη Σαντορίνη

Απόδραση στις Κυκλάδες με το κατοικίδιό σας

Το ξενοδοχείο είναι pet-friendly οπότε το κατοικίδιό σας μπορεί να ζήσει μαζί σας αξέχαστες διακοπές, αφού εκεί θα βρει όλα όσα χρειάζεται για να νιώσει σαν στο σπίτι του. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το βραβείο καλής συμπεριφοράς που θα λάβει στο τέλος της διαμονής του.


Περισσότερες πληροφορίες στο: Kouroshotelmykonos.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.