Ένα εξωτικό νησί σε τιμή ευκαιρίας

Με λιγότερο από 30 χιλιάδες Ευρώ, ένας τροπικός παράδεισος στην Αυστραλία μπορεί να γίνει δικός σου. Στο περίπου.

Μπορείς να φανταστείς ένα πανέμορφο, καταπράσινο, γεμάτο βουνά νησί, χωρίς ούτε ένα σπίτι, τελείως ακατοίκητο, να βγαίνει ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις. προς πώληση; Κι όμως, συμβαίνει. Τώρα. Μπορείς, λοιπόν, κι εσύ να αποκτήσεις ένα ιδιωτικό νησί -ή, έστω, ένα μεγάλο τμήμα του- σε τιμή ευκαιρίας.

Για τι νησί μιλάμε

Το όνομά του είναι Keswick, μπορεί να περιγραφεί ως παράδεισος στη Γη ή ως κόσμημα φυσικής ομορφιάς και βρίσκεται στην Αυστραλία, στο νότιο άκρο του κοραλλιογενούς υφάλου της πόλης Mackay, στο Queensland, μιας από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Εκεί βρίσκονται κάποιες από τις πιο όμορφες και άγριες παραλίες του κόσμου, όπως και φυσικά πάρκα με απίστευτα πλούσια χλωρίδα και πανίδα.

Η ανακοίνωση της πώλησης

Με την ανακοίνωση της 'πώλησης του Keswick' στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC έγινε χαμός. Βέβαια, για την ακρίβεια δεν μιλάμε για πώληση ολόκληρου του νησιού, αλλά για οικόπεδα σε αυτό, κάποια εκ των οποίων πωλούνται προς μόλις 30 χιλιάδες αυστραλέζικα δολάρια, δηλαδή λιγότερο από 30 χιλιάδες Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Τα ιταλικά νησιά του σεξ

Γιατί όμως οι τιμές των τεράστιων οικοπέδων στο μεγαλύτερο τμήμα του νησιού είναι τόσο χαμηλές; Μία εξήγηση έχει να κάνει με την προϊστορία του.

> Διάβασε ακόμα: 9 από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου

Κάποτε, κάποιοι πίστεψαν ότι το Keswick θα μπορούσε να κατοικηθεί και να αρχίσει να σφύζει από ζωή. Μάλιστα, στις αρχές του 2000, πολλοί έσπευσαν να αγοράσουν το δικό τους οικόπεδο στο νησί. Τίποτα όμως δεν άλλαξε τότε. Παρά το ότι το νησί διαθέτει λιμάνι, δεν υπήρξε προθυμία μετοίκησης σε αυτό. Έτσι, καθώς ο χρόνος πέρασε, τώρα οι ίδιοι θέλουν να πουλήσουν τη γη τους. Οπότε, τώρα έχεις εσύ την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα οικόπεδο σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, για να κάνεις τις διακοπές σου κάθε χρόνο στην Αυστραλία.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ανησυχία του Elon Musk για την Ελλάδα

"Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα...".

Έρχοναι μαζικές απολύσεις στην Tesla για 'περισσότερη παραγωγικότητα' λέει ο Elon Musk

Αναμένεται να ξεπεράσουν του 10% του εργατικού δυναμικού της.