Μόλις εντοπίσαμε την καλύτερη θέα στο Αιγαίο

Κάπου στις Σποράδες, ένα πολυτελές ξενοδοχείο μπορεί να κάνει αξέχαστες τις διακοπές σου.

Ας το παραδεχτούμε: Φέτος, περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από εκείνο το παράθυρο στο Αιγαίο. Είτε εξαιτίας της πανδημίας που δε λέει να τελειώσει είτε ως απόροια της συσσωρευμένης κούρασης είτε για τόσους διαφορετικούς, αλλά σίγουρα υπαρκτούς προσωπικούς λόγους, είναι πάρα πολύ λογικό να ονειρεύεσαι πως θα ξυπνήσεις ένα πρωί και αντί για την οθόνη του λάπτοπ σου θα αντικρύσεις γαλήνια, γαλαζοπράσινα νερά. Στην πραγματικότητα, από αυτήν την εικόνα είσαι μία απόφαση μακριά. Μπορείς απλά να κλείσεις τις διακοπές σου στο Skiathos Palace

Μόλις εντοπίσαμε την καλύτερη θέα στο Αιγαίο

Θέα 5 αστέρων

To πασίγνωστο και κυρίως, πολυτελές ξενοδοχείο των Σποράδων είναι κτισμένο αμφιθεατρικά για να μπορούν οι επισκέπτες του να χάνονται στην ομορφιά των Κουκουναριών, της μαγευτικής παραλίας που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες της Ευρώπης. Μεταξύ μας, ανήκει και στις πιο δραστήριες, αφού σχολές ski και surfing με έμπειρους εκπαιδευτές μυούν τους ενδιαφερόμενους σε όλα τα θαλάσσια σπορ. Οι λάτρεις της χαλάρωσης από την άλλη, θα βρουν στην παραλία Μάραθα όλες εκείνες τις εξειδικευμένες παροχές που ξεκουράζουν σώμα και μυαλό. Και οι δύο στο μεταξύ, είναι βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία.

Skiathos Palace

Προνομιακή θέση, απαράμιλλη αισθητική, εξειδικευμένες παροχές

Το Skiathos Palace συνδυάζει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη διακριτική διακόσμηση και τους υπέροχους κήπους, ενώ φροντίζει να ανανεώνεται διαρκώς για να συμβαδίζει με τις επιταγές της σύγχρονης διακόσμησης και φιλοξενίας. Διαθέτει 258 δωμάτια, εκ των οποίων 9 σουίτες, ενώ η πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα του Executive Plus Floor αποτελεί μία νέα εμπειρία πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, προσφέροντας προσωποποιημένες παροχές για εκλεκτικούς ταξιδιώτες. Οι πιο απαιτητικοί θα γνωρίζουν ήδη πως όλα τα παραπάνω ισχύουν δεδομένου του ότι η μονάδα έχει πιστοποιηθεί με τα διεθνή πιστοποιητικά ISO 9001 (τομέας παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών, ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων), καθώς και με το σήμα ποιότητας Green Key (eco label) και Travelife.

Skiathos Palace

Ένας ολοκληρωμένος, μοναδικός προορισμός

Στο μεταξύ, παρότι απέχει μόλις 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου, οι μετακινήσεις δεν είναι απαραίτητες, γιατί εντός του ξενοδοχείου θα βρεις έτσι κι αλλιώς όλα όσα χρειάζεσαι για τις διακοπές σου. Eκτός από το κυρίως εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα, στο roof garden του Skiathos Palace λειτουργεί η ελληνική ταβέρνα The White View", μία ξεχωριστή επιλογή με μοναδική θέα στη θάλασσα, αυθεντικές τοπικές γεύσεις και φρέσκα θαλασσινά.

Skiathos Palace

Επιπλέον, υπάρχει πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπηρεσία massage & χώρος αποδυτηρίων (courtesy room), ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο & Internet Hot Spot, γήπεδο tennis καθώς και παιδική χαρά.

Skiathos Palace

Τέλος, για εκείνους που αναζητούν τρόπους για να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, χωρητικότητας 1.200 ατόμων. Για την ακρίβεια, είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της περιοχής και οι εντυπωσιακές ανέσεις των χώρων, οι γαστρονομικές προτάσεις του και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Ακόμα το σκέφτεσαι;
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.