Ξέρουμε πού θα περάσεις τέλεια το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Τι θα έλεγες για ένα 3ήμερο στην Κέρκυρα, στο Angsana Corfu Resort & Spa, σε τιμή που δεν θα τη πιστεύεις;

Κάθε φθινόπωρο στην Ελλάδα που είναι, περίπου, σαν καλοκαίρι, κρύβει πολλές ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις σε κοντινές οάσεις, με την καλύτερη από αυτές τις ευκαιρίες να αποτελεί, παραδοσιακά, η αργία της 28ης Οκτωβρίου που, ναι, φέτος πέφτει Παρασκευή, κάτι που σου επιτρέπει να ξεφύγεις από τα πάντα για ένα 3ήμερο, χωρίς καν να χρειαστεί να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου. Η καλύτερη πρόταση που έχουμε να σου κάνουμε για αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές που θα σε βοηθήσουν να τη βγάλεις καθαρή μέχρι τουλάχιστον τα Χριστούγεννα είναι το Angsana Corfu Resort & Spa, το οποίο βρίσκεται στις μαγευτικές Μπενίτσες της Κέρκυρας και αποτελεί μέλος των Banyan Tree Hotels & Resorts. Μάλιστα, ειδικά για αυτό το 3ήμερο, έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πακέτο φιλοξενίας που δεν πρέπει να το χάσεις.

Ξέρουμε πού θα περάσεις τέλεια το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ζήσε μία απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας

Το Angsana Corfu Resort & Spa βρίσκεται μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, με το μοναδικό resort να δεσπόζει σε ένα ολόφυτο καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό "καταφύγιο" ανεπανάληπτης ομορφιάς, ενώ το spa του (που αποτελεί must εμπειρία) έχει πολυβραβευτεί.

ANGSANA CORFU

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις του απλώνονται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων, όπως και ότι το πολυτελές resort αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas -10 από αυτές, μάλιστα, με θερμαινόμενη πισίνα- με θέα στη θάλασσα. Θα βρεις επίσης θεματικά εστιατόρια, bars και lounges, Kids Club, το Angsana Spa (όπως προείπαμε) και ένα υπερσύγχρονο Health Club με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25μ! Δηλαδή, τι άλλο να ζητήσεις;

ANGSANA CORFU

Οι τιμές ξεκινούν από τα 180 Ευρώ

Ειδικά για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, το Αngsana Corfu Resort & Spa σου επιφυλάσσει προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα μόλις 180 Ευρώ, κι αυτό είτε επιλέξεις ένα από τα άνετα δωμάτιά του με φόντο το καταπράσινο τοπίο, είτε ένα με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιουνίου, είτε μία από τις private villas με την ιδιωτική πισίνα.

ANGSANA CORFU

Δώσε βάση τώρα, γιατί κι αυτό είναι σημαντικό: Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν αναβάθμιση στον επόμενο τύπο δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας), πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, χώρο στάθμευσης, καλωσόρισμα στο δωμάτιο και υπηρεσία turn down στο δωμάτιό σου.

ANGSANA CORFU

> Διάβασε ακόμα: Μία διαφορετική εμπειρία Κέρκυρας

Η ειδική προσφορά του Angsana Spa για το 3ήμερο

Παράλληλα, με την ειδική προσφορά του Angsana Spa, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης, το signature μασάζ Angsana Senses, που δίνει έμφαση στα βασικά σημεία πίεσης του σώματος, ενισχύοντας το εσωτερικό σου chi (την ενέργειά σου) και εγγυάται την απόλυτη αφύπνιση για σώμα και πνεύμα.

ANGSANA CORFU

Οι δραστηριότητες που πρέπει να ανακαλύψεις

Η φθινοπωρινή εξόρμηση συμπληρώνεται ιδανικά με μία ποικιλία δραστηριοτήτων, τόσο στις εγκαταστάσεις του βραβευμένου resort όσο και στη γύρω περιοχή. Ανακάλυψε το απαράμιλλο φυσικό τοπίο του νησιού λαμβάνοντας μέρος σε πεζοπορίες με εξειδικευμένο οδηγό, στα μονοπάτια μέσα στο δάσος που περιβάλλει το resort ή μια βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο για να εξερευνήσεις τα διπλανά παραδοσιακά χωριά.

> Διάβασε ακόμα: Angsana Corfu, μία ηχηρή ξενοδοχειακή άφιξη στην Κέρκυρα

Η μαγεία της 28ης Οκτωβρίου στην Κέρκυρα

Επισκέψου, λοιπόν, αυτό το τριήμερο το Angsana Corfu Resort & Spa για να απολαύσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας, συνυφασμένη με την αυθεντική πολυτέλεια που προσφέρει και παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη φημισμένη παλιά πόλη της Κέρκυρας (μνημείο Unesco) που ξεκινούν από νωρίς το πρωί με χαρμόσυνα εμβατήρια από τις φιλαρμονικές στους κεντρικούς δρόμους, συνεχίζονται με δοξολογία στη Μητρόπολη, τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για να καταλήξουν όλοι στη μοναδική πλατεία Λιστόν με θέα το Παλαιό Φρούριο.

ANGSANA CORFU

Μην περιμένεις, λοιπόν. Κάνε τώρα την κράτησή σου με ένα κλικ εδώ.


Info: Το Angsana Corfu Resort & Spa βρίσκεται στο 11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας - Λευκίμμης, στις Μπενίτσες της Κέρκυρας. Τηλ. 26610 22900. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς μπορείς να 'ξαναβαφτίσεις' το iPhone σου

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό μπορείς να αλλάξεις όνομα στη συσκευή σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης