Σε αυτό το νησί της Καραϊβικής υπάρχει ένα ξενοδοχείο κυριολεκτικά μόνο για ένα άτομο

Για αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν κανέναν στις διακοπές τους.

Αν παλιότερα κάποιος σε ρωτούσε τι θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα ερημικό νησί, πιθανότατα θα απαντούσες το κινητό σου. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και πλέον ενδέχεται να σκεφτόσουν πιο λογικά, με ένα φουσκωτό ή προμήθειες σε φαγητό και ποτό να είναι μέσα στις επιλογές σου. 

Σε αυτό το νησί της Καραϊβικής υπάρχει ένα ξενοδοχείο κυριολεκτικά μόνο για ένα άτομο

Ευτυχώς για επίδοξους Ροβινσώνες Κρούσους, υπάρχουν και εκείνα τα νησάκια στη μέση του πουθενά που προσφέρουν -κυριολεκτικά- τα πάντα για την περίπτωση της αναγκαστικής ή οικειοθελούς απομόνωσης. 

ΝΗΣΙ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ 2

Όπως ας πούμε το νησάκι Gladden στην Καραϊβική, που βρίσκεται αρκετά μίλια ανοιχτά των ακτών της Μπελίζ. Δεν είναι το μόνο εξωτικό νησάκι της περιοχής, αλλά τυγχάνει να είναι το μοναδικό σε μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου -μπορείς να περπατήσεις από τη μία άκρη του ως την άλλη σε λίγα δευτερόλεπτα- που τυγχάνει να διαθέτει και μια πολυτελέστατη βίλα. 

ΝΗΣΙ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ 3

Η  Gladden Villa έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 4 ατόμων και εκτός από το αποικιακού χαρακτήρα στυλ της και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει all inclusive υπηρεσίες σε βαθμό που δεν είχες ποτέ φανταστεί: την ιδιωτικότητα που προσφέρει ο ωκεανός, την δική σου τροπική παραλία κ.ο.κ.

Το προσωπικό που εργάζεται στην βίλα μένει στο διπλανό, μικρότερο, νησάκι και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως μπορεί να πάει στη δουλειά κολυμπώντας. 

"Είναι το σημαντικότερο πράγμα που έφτιαξα ποτέ στη ζωή μου. Το φυσικό τοπίο είναι απίστευτο και δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Εμείς κάναμε την παρέμβασή μας χωρίς να το αλλοιώσουμε, προσφέροντας στον επισκέπτη οτιδήποτε έχει ανάγκη για να του μείνει αξέχαστη η όλη εμπειρία. Άλλωστε, πιστεύω πως αυτό ακριβώς παρέχουμε: τα απαραίτητα υλικά για να φτιάξει κάποιος μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή του" αναφέρει ο ιδιοκτήτης του νησιού και της βίλας, παρουσιαστής της εκπομπής Island Hunters, Chris Krolow. Το ακόμη επικότερο είναι πως μπορείς να φτάσεις εκεί με ελικόπτερο. 

ΝΗΣΙ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ 4

Όπως αντιλαμβάνεσαι, όλα αυτά έχουν και το αντίστοιχο κόστος, με τις τιμές να ξεκινούν από τα €3.000/ διανυκτέρευση. 

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.