Η καλύτερη δουλειά του κόσμου: Πολυτελές resort στις Μαλδίβες ψάχνει βιβλιοπώλη

Ακόμη να στείλεις βιογραφικό;

Το πολυτελές resort Soneva Fushi στις Μαλδίβες δημοσίευσε μία αγγελία, σύμφωνα με την οποία αναζητά κάποιον για το ρόλο του υπευθύνου στο βιβλιοπωλείο του, το οποίο εκτός από το (μάλλον) πιο απομονωμένο του πλανήτη, ίσως και να είναι και το πιο cool.  

 

A post shared by Soneva (@discoversoneva) on

Ο τυχερός που θα πάρει τη δουλειά δεν θα έχει ως υποχρέωση του απλά και μόνο να πουλά βιβλία, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να τρέχει ένα blog, όπου θα περιγράφει τις εμπειρίες του ως βιβλιοπώλης σε ένα ερημικό όσο και εξωτικό νησί.

"Θέλουμε κάποιον που να γνωρίζει μεταξύ άλλων πώς θα αποτυπώσει το πνεύμα και την φιλοσοφία του resort" αναφέρει ο  Philip Blackwell, ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος με το να βρει τον κατάλληλο για τη δουλειά, συμπληρώνοντας ότι "παρότι ο μισθός δεν είναι αρκετά υψηλός (σ.σ. δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό), αν ήμουν 25 ετών, θα το έκανα, δίχως δεύτερη σκέψη". Ο Philip είναι απόγονος του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων Blackwell στην Αγγλία, και είναι πλέον υπεύθυνος της Ultimate Library, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί συλλογές βιβλίων για πολυτελή ξενοδοχεία.

 

A post shared by Ultimate Library (@ultimatelibrary) on

Ο πιο τυχερός βιβλιοπώλης του κόσμου θα μένει σε σπίτι δίπλα στο resort, στην ατόλη Baak, η οποία τυγχάνει να διαθέτει μερικά από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του πλανήτη, με τιμές που ξεκινούν από τις €2.000 και φτάνουν μέχρι τις €26.000 ανά διανυκτέρευση. 

Το βιβλιοπωλείο του Soneva Fushi αναμένεται να ανοίξει την 1η Οκτωβρίου και ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα πρέπει αρχικά να διατηρήσει την θέση του για τουλάχιστον 3 μήνες. Σε περίπτωση που ψήθηκες, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να στείλεις αίτηση εδώ
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύει στην Κυκλική Οικονομία με νέο Business Unit για τον Δημόσιο Τομέα και τις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοινώνει τη δημιουργία νέου Business Unit με εξειδίκευση στις υπηρεσίες και λύσεις για τον Δημόσιο Τομέα και το Περιβάλλον, ενισχύοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μπορείς να πάρεις όλη την κρεατίνη που χρειάζεσαι από το φαγητό;

Η κρεατίνη υπάρχει και στη διατροφή, αλλά σε πόση ποσότητα; Αναλύουμε ποιες τροφές την περιέχουν, τι προσφέρει το φαγητό και γιατί το συμπλήρωμα παραμένει δημοφιλές.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει άτρωτο απέναντι στο AI, σύμφωνα με τον Jeff Bezos

Στην εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη αναδιαμορφώνει την αγορά εργασίας, ο Jeff Bezos αποκαλύπτει ποιο χαρακτηριστικό αναζητά στους ανθρώπους του. Η απάντησή του μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την καριέρα σου.

Γιατί το 2026 είναι το νέο 2016

Δέκα χρόνια μετά, το 2016 γίνεται ξανά viral στα social media. Από TikTok trends μέχρι συλλογική νοσταλγία, εξηγούμε γιατί όλοι κοιτούν πίσω σε εκείνη τη χρονιά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

HUAWEI FreeClip 2: Ο ήχος που φοριέται. Κάτι νέο έρχεται από τη Huawei

Η Huawei προαναγγέλλει την άφιξη των HUAWEI FreeClip 2 στην Ευρώπη, μιας νέας γενιάς open-ear ακουστικών που μετατρέπουν τον ήχο σε μέρος της καθημερινής εμφάνισης.

Είδαμε τον 79χρονο Sylvester Stallone στο γυμναστήριο και μας έπεσε το σαγόνι (βίντεο)

Once Rocky, always Rocky! Στη λεζάντα στο Instagram, σχεδόν αναφέρεται σε τραγούδι του Σάκη Ρουβά, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως ρίχνει άπειρη δουλειά για να δείχνει τόσο γυμνασμένος. Αυτά εμείς να τα βλέπουμε που έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ...