Πώς είναι η διαμονή στο πρώτο ξενοδοχείο μπύρας στον κόσμο

Έχει ακόμη και tap στο δωμάτιο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Αυγούστου 2018

Είναι γεγονός πως κάποιοι θα έφταναν πολύ μακριά για μια ποιοτική, παγωμένη μπύρα. Μέχρι το Columbus του Ohio για παράδειγμα (που παρεμπιπτόντως είναι από τους πιο hot προορισμούς στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή), όπου και λειτουργεί ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στην μπύρα: Το DogHouse hotel της BrewDog, το πρώτο του είδους.

Πώς είναι η διαμονή στο πρώτο ξενοδοχείο μπύρας στον κόσμο

Η σκωτσέζικη ζυθοποιία, που θα εγκαινιάσει και το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ευρώπη το 2019 στο Aberdeen της ανατολικής Σκωτίας, έχει δημιουργήσει ένα κατάλυμα- προορισμό για κάθε πραγματικό φίλο της μπύρας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΥΡΑΣ 3

Περιλαμβάνει 32 δωμάτια και 8 σουίτες, κάθε ένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο εκτός των άλλων με minibar φουλαρισμένα με κουτάκια της BrewDog, βρύσες και taps που αναβλύζουν φυσικά μπύρα. Οι τιμές για ένα δωμάτιο ξεκινούν από τα $162/διανυκτέρευση ενώ για τις σουίτες αρχίζουν από τα $284. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΥΡΑΣ 2

Φυσικά, όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι γεμάτοι με ψυγεία, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν υδρομασάζ και σπα με μπύρα αλλά και θεραπείες βασισμένες στη χρήση του συγκεκριμένου ποτού. Είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε πως όλα τα γεύματα θα συνοδεύονται με -τι άλλο;- μπύρα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΥΡΑΣ 1

Η BrewDog μάλιστα ισχυρίζεται ότι το DogHouse είναι το πρώτο crowdfunded craft beer ξενοδοχείο του πλανήτη, καθώς μέσω διαδικτυακής πρόσκλησης κατόρθωσαν να συγκεντρωθούν πάνω από $300.000 για την κατασκευή του. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ