Πώς είναι η διαμονή στο πρώτο ξενοδοχείο μπύρας στον κόσμο

Έχει ακόμη και tap στο δωμάτιο.

Είναι γεγονός πως κάποιοι θα έφταναν πολύ μακριά για μια ποιοτική, παγωμένη μπύρα. Μέχρι το Columbus του Ohio για παράδειγμα (που παρεμπιπτόντως είναι από τους πιο hot προορισμούς στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή), όπου και λειτουργεί ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στην μπύρα: Το DogHouse hotel της BrewDog, το πρώτο του είδους.

Πώς είναι η διαμονή στο πρώτο ξενοδοχείο μπύρας στον κόσμο

Η σκωτσέζικη ζυθοποιία, που θα εγκαινιάσει και το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ευρώπη το 2019 στο Aberdeen της ανατολικής Σκωτίας, έχει δημιουργήσει ένα κατάλυμα- προορισμό για κάθε πραγματικό φίλο της μπύρας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΥΡΑΣ 3

Περιλαμβάνει 32 δωμάτια και 8 σουίτες, κάθε ένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο εκτός των άλλων με minibar φουλαρισμένα με κουτάκια της BrewDog, βρύσες και taps που αναβλύζουν φυσικά μπύρα. Οι τιμές για ένα δωμάτιο ξεκινούν από τα $162/διανυκτέρευση ενώ για τις σουίτες αρχίζουν από τα $284. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΥΡΑΣ 2

Φυσικά, όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι γεμάτοι με ψυγεία, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν υδρομασάζ και σπα με μπύρα αλλά και θεραπείες βασισμένες στη χρήση του συγκεκριμένου ποτού. Είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε πως όλα τα γεύματα θα συνοδεύονται με -τι άλλο;- μπύρα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΥΡΑΣ 1

Η BrewDog μάλιστα ισχυρίζεται ότι το DogHouse είναι το πρώτο crowdfunded craft beer ξενοδοχείο του πλανήτη, καθώς μέσω διαδικτυακής πρόσκλησης κατόρθωσαν να συγκεντρωθούν πάνω από $300.000 για την κατασκευή του. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear