5 φοβεροί προορισμοί για τη φετινή Πρωτοχρονιά

Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει ποτέ early booking γι' αυτούς.

Ακούγεται λίγο βιαστικό να μιλάμε από τώρα για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, αλλά επί των πραγμάτων, δεν είναι καθόλου. Φαίνεται να υπάρχει ένα σημαντικό διάστημα μέχρι τότε αλλά από την άλλη, αν θέλεις να κανονίσεις ένα ταξίδι, ίσως και να έχεις μείνει πίσω στον προγραμματισμό. 

Το TripAdvisor έχει κάνει τη δική του λίστα σχετικά με τις 5 πιο επιθυμητές στους ταξιδιώτες πόλεις για τις διακοπές το συγκεκριμένο διάστημα του χρόνου, και για κάποιο λόγο βρίσκονται όλες στην αμερικάνικη ήπειρο, εκτός από μία.

Πόλη του Μεξικού, Μεξικό

5 φοβεροί προορισμοί για τη φετινή Πρωτοχρονιά

Ένας τρομερά ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός, χάρη στον πλούτο των τοπίων του και τα ιστορικά του αξιοθέατα, την πλούσια γαστρονομική σκηνή και τις αρκετά καλές τιμές σε οτιδήποτε. Η Πόλη του Μεξικού σημείωσε αύξηση κρατήσεων της τάξεως του 117% σε σχέση με πέρυσι για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Λονδίνο, Αγγλία

ΛΟΝΔΙΝΟ

Το μέρος στο οποίο όλοι κάποια στιγμή καταλήγουν για ένα μεγάλο event, μια σπουδαία συναυλία ή για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι κρατήσεις αυξάνονται κατά 95% τα τελευταία χρόνια, κάτι απολύτως λογικό για μια μητρόπολη σαν την αγγλική πρωτεύουσα.

Puerto Vallarta, Μεξικό

ΠΟΥΕΡΤΟ ΒΑΓΙΑΡΤΑ

Ο τροπικός παράδεισος για τους σταρ του Hollywood ήδη από την δεκαετία του 1960 τυγχάνει να έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως για την τελευταία αλλά την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς. Μαγευτική πόλη με θέα το γαλάζιο του ωκεανού, με έντονη νυχτερινή ζωή, κοντά σε μία από τις πιο φημισμένες πόλεις παραγωγής τεκίλας (Jalisco) και με Airbnb καταλύματα ακριβώς μπροστά από την παραλία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Tulum, Μεξικό

ΤΟΥΛΟΥΜ

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, υπάρχει ένα ακόμη μέρος του Μεξικού σε αυτή τη λίστα. Το Tulum είναι ένας πραγματικός παράδεισος με πλούσια φύση, εκπληκτικές παραλίες και σημαντική ιστορία, ενώ εσχάτως κερδίζει και τους hip ταξιδιώτες.

Μαϊάμι, ΗΠΑ

ΜΑΙΑΜΙ

Μία από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες της διασκέδασης και των σημαντικών events, για την οποία οι κρατήσεις αυξάνονται κατά 76% σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες του έτους, την Πρωτοχρονιά. Ασύγκριτο nightlife, τέλειο κλίμα και events που δεν θα ξεχάσει ποτέ, κανείς. 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης