Εταιρεία σε στέλνει να ταξιδέψεις δωρεάν σε όλο τον κόσμο για τρεις μήνες

Αν ονειρευόσουν να ταξιδέψεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τώρα έχεις την ευκαιρία σου. Υπό έναν πολύ απλό όρο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Φεβρουαρίου 2019

Τι γνωρίζεις για την εταιρεία TourRadar; Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά στο παρελθόν το όνομά της, μάθε πως πρόκειται για το σημαντικότερο online travel agency, που ειδικεύεται στα πολυήμερα ταξίδια σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η TourRadar λοιπόν μόλις ανακοίνωσε ότι αναζητά δύο άτομα που θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης, στο πλαίσιο της διαφημιστικής της καμπάνιας Tour the World. Υπάρχει μόνο ένας και πολύ συγκεκριμένος όρος για τους υποψηφίους: Θα επιλεγούν εντελώς τυχαία (αφού ασφαλώς εγκριθούν οι αιτήσεις τους για τη θέση). Δηλαδή ο κάθε ένας από αυτούς θα ταξιδέψει με κάποιον άγνωστο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TourRadar (@tourradar) on

Οι δύο τυχεροί θα επισκεφθούν αρκετά μέρη σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη και το ταξίδι τους θα καταγραφεί από το τηλεοπτικό συνεργείο που θα τους συνοδεύει. Οι περιπέτειές τους θα παρουσιάζονται και θα προβάλλονται μέσω των καναλιών του TourRadar σε social media, YouTube και άλλες πλατφόρμες. 

Ασφαλώς, τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή, το φαγητό και όλα τα υπόλοιπα έξοδα θα είναι καλυμμένα από την εταιρεία, που φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το project σε κάτι περισσότερο από 70 ημέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TourRadar (@tourradar) on

"Το multi-day touring είναι ο ευκολότερος τρόπος για κάθε ταξιδιώτη ώστε να γνωρίσει τα περισσότερα μέρη του πλανήτη σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσα από την καμπάνια Tour the World φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε το συναρπαστικότερο ταξίδι που έγινε ποτέ και να το μοιραστούμε, μέσα από τις εμπειρίες δύο εντελώς άγνωστων ανθρώπων" ανέφερε σχετικά με το γεγονός ο Chief Marketing Officer της TourRadar, Michael Potscher.  

Οι ενδιαφερόμενοι για αυτή την ομολογουμένως επική εμπειρία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το Tour the World ανεβάζοντας ένα βιντεάκι εδώ, εξηγώντας σε δύο λεπτά γιατί είναι οι ιδανικότεροι για το συγκεκριμένο project. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TourRadar (@tourradar) on

Η προθεσμία για τις συμμετοχές λήγει στις 24 Μαρτίου και οι δύο τυχεροί θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο. Το ταξίδι θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σχέσεις & Sex

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πολυτελείς eco-friendly καμπίνες που σε στέλνουν κατευθείαν στο δάσος

Η Tentsile Tree Tents μάλλον εφηύρε την επόμενη ταξιδιωτική τάση.