Silver Origin, μία από τις καλύτερες κρουαζιέρες του πλανήτη

Θα προσφέρει βασιλικές παροχές εν πλω, σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του κόσμου.

Η μάλλον πιο exclusive κρουαζιέρα του πλανήτη αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2020, όταν και θα σαλπάρει το κρουαζιερόπλοιο Silver Origin που ανήκει στο στόλο της εταιρείας Silversea Cruises (που συνεργάζεται με την Royal Caribbean). Προορισμός του τα νησιά Γκαλαπάγκος, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί ποιο ακριβώς θα είναι το λιμάνι αφετηρίας του.

Πρόκειται για ένα από τα πιο eco-friendly πλοία που έχουν κατασκευαστεί ποτέ (ο προορισμός άλλωστε δεν επιλέχθηκε τυχαία), χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα του εξασφαλίζουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση, προηγμένο σύστημα επεξεργασίας λυμάτων, ενώ στα μπαρ, τα εστιατόρια και τα δωμάτιά του θα υπάρχει μειωμένη χρήση πλαστικού.

Silver Origin, μία από τις καλύτερες κρουαζιέρες του πλανήτη

Φυσικά, το εσωτερικό του θα είναι άψογα διαμορφωμένο ώστε να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία πολυτέλειας στους επιβάτες του, διαθέτοντας παράλληλα τεράστια παράθυρα (που θα εκτείνονται από το πάτωμα μέχρι την οροφή) για να μπορεί ανεμπόδιστα κάποιος να απολαύσει το φυσικό κάλλος του προορισμού. 

SILVER ORIGIN 2

SILVER ORIGIN 3

Στο Silver Origin Explorer Lounge θα υπάρχουν -εκτός από τα μπαρ και τους υπόλοιπους χώρους- μεγάλες οθόνες που θα απεικονίζουν το ευρύτερο περιβάλλον της διαδρομής του πλοίου από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ώστε να μεγιστοποιείται η εμπειρία του ταξιδιού. Στην πλώρη του θα βρίσκεται το ημι-υπαίθριο Observation Lounge, όπου κάποιος θα μπορεί να χαλαρώσει με φόντο την ενδεχομένως καλύτερη οπτική του ορίζοντα. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και μία τεράστια δανειστική βιβλιοθήκη.

Το Silver Origin θα περιλαμβάνει επίσης 8 διαφορετικά είδη δωματίων (κυρίως σουίτες), όλα με προσεγμένη διακόσμηση και κάθε μοντέρνα παροχή, με υπηρεσία μπάτλερ διαθέσιμη για κάθε ένα από αυτά. Η μεγαλύτερή του σουίτα (Owner's Suite) θα έχει μεταξύ άλλων και μία θαυμάσια ιδιωτική βεράντα.

SILVER ORIGIN 3

Άξια αναφοράς είναι και η αναλογία προσωπικού ανά επιβάτη (1:1,16), με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν επίσης ειδικευμένους ξεναγούς για τα νησιά Γκαλαπάγκος. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για τις τιμές των ταξιδιών του Silver Origin αλλά κάτι μας λέει ότι θα μεταφράζονται σε -τουλάχιστον- πενταψήφια νούμερα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης