Βουτιά στις κορυφαίες πισίνες ξενοδοχείων του Λονδίνου

Από infinity pools με απίστευτη θέα σε rooftops μέχρι Moroccan-style γαλάζιες λίμνες σε επιβλητικές μαρμάρινες αίθουσες.

Οι ειδικοί, δηλαδή οι άνθρωποι του βρετανικού Esquire, υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να βρεις πιο δροσερά μέρη για μία ανάσα και μπόλικες βουτιές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην αγγλική πρωτεύουσα. Εξέτασαν ενδελεχώς τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του Λονδίνου και κατέληξαν στις κορυφαίες πισίνες. Οι οποίες είναι οι παρακάτω.

Αυτή που θυμίζει members club: The Ned

Βουτιά στις κορυφαίες πισίνες ξενοδοχείων του Λονδίνου

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο The Ned, στο City, προσφέρει την απόλυτη exclusive εμπειρία με την θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα του rooftop και θέα όλο το κέντρο της βρετανικής μητρόπολης αλλά και έναν εξαιρετικό υπαίθριο χώρο, με ένα ενημερωμένο cocktail bar. 

Αυτή με τη θέα: The Berkeley

ΠΙΣΙΝΑ 7

Στο Knightsbridge και το υπερ-πολυτελές The Berkeley, ένα από τα δυνατότερα ατού της πισίνας του 7ου ορόφου είναι η γαλήνια και ανεμπόδιστη θέα στο Hyde Park. Ο ευρύτερος χώρος παραπέμπει σε ναό, με μπόλικες παροχές που εξυπηρετούν τα υψηλότερα standards. Μάλιστα, δίπλα από την πισίνα υπάρχει και ένας από τους μυστικούς κήπους που λατρεύουν Λονδρέζοι και επισκέπτες.

Αυτή με τους φοίνικες: London Marriott Hotel County Hall

ΠΙΣΙΝΑ 6

Κάτι πιο εξωτικό προσφέρει το London Marriott Hotel County Hall, δίπλα ακριβώς από τη γέφυρα του Westminster. Η εσωτερική -Ολυμπιακών διαστάσεων- πισίνα του 4* ξενοδοχείου βρίσκεται σε έναν χώρο με έντονο φυσικό φως, στον οποίο έχουν προσαρμοστεί αρκετοί φοίνικες, που προσδίδουν μία νότα τροπικού νησιού.

Αυτή για τους spa lovers: Corinthia Hotel London

ΠΙΣΙΝΑ 5

Η πισίνα του Corinthia Hotel London στο Embankment πάει την έννοια της ευεξίας στο επόμενο επίπεδο. Στους χώρους της, εκτός από τα αυτονόητα, μπορεί κάποιος να απολαύσει μία σειρά από θεραπείες και μασάζ, υπηρεσίες χαλάρωσης και sauna, σε ένα άκρως εντυπωσιακό και σχεδόν μυστηριακό περιβάλλον. 

Αυτή που τα συνδυάζει όλα: The Curtain

ΠΙΣΙΝΑ 4

Το The Curtain είναι μία από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στο ανατολικό Λονδίνο και την hip γειτονιά του Shoreditch. Διαθέτει -κυριολεκτικά- τα πάντα, μέχρι και Members Club. Ένα από τα highlights του είναι και το rooftop, που διαθέτει μία Moroccan-style θερμαινόμενη πισίνα, η οποία περιβάλλεται από μπαρ και εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, αναπαυτικές ξαπλώστρες αλλά και αρκετό χώρο για όσους επιθυμούν να κάνουν ένα περίπατο στον ευρύτερο περίγυρο.

Αυτή που ενδείκνυται για πάρτι: Haymarket Hotel

ΠΙΣΙΝΑ 3

Μοντέρνα αισθητική, neon φωτισμοί, ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, χρυσές ξαπλώστρες και δυνατά vibes. Ο χώρος της πισίνας στο υπόγειο του Haymarket Hotel -στην πλατεία Τραφάλγκαρ- είναι πάντοτε έτοιμος για να φιλοξενήσει πάρτι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Αυτή που θα απολαύσεις περισσότερο: Bvlgari Hotel London

ΠΙΣΙΝΑ 2

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου του Knightsbridge, υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες πισίνες του Λονδίνου. Το Bvlgari Hotel London φιλοξενεί έναν μοναδικό χώρο με πράσινο και χρυσό μωσαϊκό, λεπτομέρειες που αποθεώνουν την ιταλική υπερβολή στο design και μία απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας.

Αυτή που προτιμά ο James Bond: Canary Riverside Plaza Hotel

ΠΙΣΙΝΑ 1

Στο Canary Wharf και το 5* ξενοδοχείο υπάρχει μία από τις σχεδόν speakeasy infinity pools της αγγλικής πρωτεύουσας, με φόντο τον Τάμεση. Όλος ο χώρος στον τελευταίο όροφο του Canary Riverside Plaza περιβάλλεται από γυαλί. Εκτός των άλλων, ήταν η πισίνα στην οποία κολύμπησε και ο Daniel Craig στο Skyfall.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.