Οι κορυφαίες σουίτες του πλανήτη

Τα πιο ακριβά, πολυτελή και εξωφρενικά δωμάτια ξενοδοχείων που υπάρχουν.

Μέσω της διαδικτυακής εκπομπής Sensational Suites, το Esquire Middle East εξερευνά τις πολυτελέστερες σουίτες ξενοδοχείων του πλανήτη και γενικά τα εντυπωσιακότερα δωμάτια που υπάρχουν. Τα πλάνα περιλαμβάνουν ακριβώς όσα φαντάζεσαι και είναι δεδομένο ότι τα βίντεο που ακολουθούν θα σε κάνουν να ζηλέψεις. 

Emerald Palace Kempinski, Ντουμπάι

The Royal Suite 

Μόνο και μόνο από το όνομα του 5* ξενοδοχείου στο Ντουμπάι αντιλαμβάνεσαι τι μπορεί να υπάρχει στο εσωτερικό του. Η βασιλική σουίτα φροντίζει να επιβεβαιώσει στο απόλυτο τον τίτλο της, με την πολυτέλεια στα όρια της υπερβολής να είναι εμφανής σε κάθε σημείο της, κυριολεκτικά. Εκτός των άλλων περιλαμβάνει μία ιδιωτική βεράντα, ένα τεράστιο lounge με τραπεζαρία, τεράστια παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να δει κάθε γωνιά της και ένα εξωπραγματικό μαρμάρινο μπάνιο, με μπανιέρα που θυμίζει πισίνα.

The Langham, Λονδίνο

The Sterling Suite

Το 5* ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της βρετανικής μητρόπολης και στην Regent Street. Με μέγεθος 450 τμ, η Sterling Suite είναι η μεγαλύτερη σουίτα που υπάρχει στο Λονδίνο και ταυτόχρονα η πολυτελέστερη. Το απόλυτο λονδρέζικο ρετιρέ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα, περιλαμβάνοντας κάθε πιθανή και απίθανη παροχή για τους elite travellers.

Rixos Saadiyat Island Resort, Άμπου Ντάμπι

The Superior Villa 

Το νησί-resort στα ανοιχτά του Άμπου Ντάμπι περιλαμβάνει ένα all-inclusive ξενοδοχείο, που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πολυτελές λούνα παρκ. Η Superior Villa ξεχειλίζει από υπερβολή και περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια και μία καμπάνα, ιδιωτική πισίνα και τζακούζι.

V Hotel, Ντουμπάι

The Sky Villa

Από πολλούς θεωρείται το κορυφαίο δωμάτιο του εμιράτου και όχι άδικα. Απλώνεται σε 690 τμ στον 27ο και 28ο όροφο του ξενοδοχείου έχοντας πανοραμική θέα σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, εντυπωσιακό μπάνιο και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. 

Burj Al Arab Jumeirah, Ντουμπάι

Deluxe One-Bedroom Suite

Ακόμη ένας "εκπρόσωπος" της Μέσης Ανατολής στη συγκεκριμένη λίστα, εντός του εμβληματικού ξενοδοχείου στο τεχνητό νησί του Ντουμπάι. Το πιο πολυτελές δωμάτια του Burj Al Arab είναι η σουίτα με αριθμό 2402, εντός της οποίας μπορεί να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε προσδοκία διατηρείς για την κομψότερη διαμονή στην πόλη.

Από: Esquire ME

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.