Kenshο Psarou: Εκεί που η μυκονιάτικη πολυτέλεια συναντά την ολοκληρωμένη lifestyle εμπειρία

Το μυκονιάτικο boutique hotel ξεχώρισε στα World Travel Awards 2019 της Μαδέιρα, αποσπώντας βραβείο ως "Greece’s Leading Boutique Hotel 2019’’.

Γράφει: Esquire Editors 15 Ιουλίου 2019

Ένα υπέροχο boutique hotel που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το μοναδικό αυτό συγκρότημα, κατάφερε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις όπως και το διεθνές βραβείο ως το "Greece’s Leading Boutique Hotel”, χάρις στην ολοκληρωμένη lifestyle εμπειρία που προσφέρει. Η αρχιτεκτονική και η αισθητική των χώρων, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε συνδυασμό με την τοποθεσία το κατέστησαν πρώτο στην επιλογή του κοινού.

Το Kensho Psarou βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη παραλία στην Ψαρού, εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά την ομορφιά του τοπίου, και διαθέτει 29 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες. Το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και η χρυσή αμμουδιά, συνδυασμένα με την ιδιαίτερης αισθητικής προσωπικότητα και την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει το Kensho Psarou, συνθέτουν ένα μοναδικό χώρο φιλοξενίας που απογειώνει τις αισθήσεις.

Kenshο Psarou: Εκεί που η μυκονιάτικη πολυτέλεια συναντά την ολοκληρωμένη lifestyle εμπειρία

Στο Kenshō Psarou Beach Restaurant and Bar, το βραβευμένο εστιατόριο του Kenshō Psarou, το μενού υπογράφει ο βραβευμένος Μυκονιάτης σεφ Ιπποκράτης και είναι εμπνευσμένο από τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, έχοντας ωστόσο ιαπωνικές και περουβιανές επιρροές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το ύφος παραμένει comfort family και οι επιλογές κινούνται ανάμεσα σε sushi, θαλασσινά και κρεατικά, ενώ το βράδυ μετατρέπεται σε luxury dining προκαλώντας έκρηξη ευχαρίστησης ακόμα και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το μενού ολοκληρώνεται με τον πιο γλυκό επίλογο από τον κορυφαίο pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο. Ελληνικά στοιχεία με αναφορές στη γαλλική ζαχαροπλαστική και αρώματα Άπω Ανατολής προκαλούν μια μοναδική γευστική εμπειρία.

kensho μυκονος

Όλα αυτά συμπληρώνονται με signature cocktails τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει δίπλα στην πισίνα σε μια από τις άνετες και ιδιαίτερου design πολυθρόνες ή στον υψηλής αισθητικής χώρο του Kensho Psarou Bar όπου διοργανώνονται για πρώτη φορά στη Μύκονο, μοναδικά events με ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης ιδανική επιλογή αποτελεί το Kensho Beach Spa, το οποίο προσφέρει θεραπείες στο (μοναδικό στην Ελλάδα) Psammo Bed -που έχει βρει την έμπνευση του από τη λέξη άμμο και την ονομασία της Ψαρούς- και επαναφέρει ξεχασμένες παραδοσιακές μεθόδους, κατά τις οποίες η απαλή ζεστασιά της άμμου προάγει τη σωματική και πνευματική χαλάρωση, ενώ παράλληλα ενισχύει τον μεταβολισμό.

kensho μυκονος

Το Kensho Psarou με την προτροπή "Κλείσε τα μάτια, διώξε την ένταση και αφέσου στο άριστο επίπεδο υπηρεσιών", εύλογα περιγράφεται ως Awakening Experience (μοναδική εμπειρία αφύπνισης των αισθήσεων).

Kenshomykonos.com, +30 22890 29002
Kensho Psarou Beach, 84600, Mykonos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος