Τι γνωρίζουμε για το Fortnite Chapter 2, Season 3

Θαλάσσιο σκι πάνω σε καρχαρίες, νέα οχήματα και ο Jason Momoa σε ρόλο Aquaman.

Το Fortnite συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων δεκάδων εκατομμυριών gamers ανά τον πλανήτη. Έτσι, πριν λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το επόμενο κεφάλαιο του franchise (Chapter 2, Season 3) αλλάζοντας για άλλη μία φορά όλα τα δεδομένα. Τι ακριβώς πρέπει να περιμένεις; Καταρχήν, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν σκι πάνω σε καρχαρίες. Καθόλου άσχημα, δηλαδή.

Από εκεί και πέρα το launching του Splash Down δίνει τη δυνατότητα στους games να δοκιμάσουν νέα οχήματα αλλά και περισσότερες επιλογές στο customization system. Μάλιστα, ένα νέος χαρακτήρες με το όνομα Kit (ένα τρισχαριτωμένο γατάκι με σώμα καλογυμνασμένου ρομπότ) φαίνεται να έχει ήδη κλέψει όλη την παράσταση.

Επίσης, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους super heroes (σ.σ: στο προηγούμενο "κεφάλαιο" ο Deadpool της Marvel είχε πρωταγωνιστικό ρόλο) το franchise, αυτή τη φορά βάζει τον Aquaman του Jason Momoa στο παιχνίδι.


Το Fortnite θα είναι έτοιμο να τρέξει στις  νέες υπερσύγχρονες κονσόλες (PlayStation 5, Xbox Series X) που θα βρίσκονται στα ράφια προς το τέλος του 2020.


Όσο για εκείνους που δεν έχουν παίξει το game και αναρωτιούνται γιατί τώρα όλος ο χάρτης είναι πλημμυρισμένος (από εκεί και το όνομα Splash Down), να πούμε ότι το προηγούμενο κεφάλαιο με τίτλο The Device που ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου τέλειωσε με ένα τεράστιο τοίχος από νερό να περικυκλώνει το νησί του Fortnite.

Τέλος, σε άλλα νέα η Epica Games ανακοίνωσε πως το Fortnite θα είναι έτοιμο να τρέξει στις  νέες υπερσύγχρονες κονσόλες (PlayStation 5, Xbox Series X) που θα βρίσκονται στα ράφια προς το τέλος του 2020, λογικά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Σε κάθε περίπτωση, αν το "καλοκαιρινό" rebranding του Fortnite, με τους καρχαρίες, το θαλάσσιο σκι και τον Aquaman που έκανε πρεμιέρα στις 17 Ιουνίου, σου άνοιξε την όρεξη, τότε έχεις περίπου δύο μήνες μπροστά σου για να το απολαύσεις. Η αυλαία θα πέσει στις 27 Αυγούστου του 2020. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου