Νέο trailer για τη S05 του Call of Duty: Modern Warfare

Σκληροπυρηνικοί μαχητές, φανατικοί τρομοκράτες και καταιγιστική δράση δίχως τέλος.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 04 Αυγούστου 2020

Όλα είναι έτοιμα για την S05 του Call of Duty: Modern Warfare όπως και το πολύ δημοφιλές battle royale game mode που το συνοδεύει και ακούει στο όνομα Warzone. Τι ακριβώς πρέπει να περιμένεις από τη νέα συνέχεια του θρυλικού fransiche; Καλό είναι να παραμείνεις με το δάχτυλο πανέτοιμο στη σκανδάλη καθώς το teaser trailer που κυκλοφόρησε αφήνει υποσχέσεις για πραγματικά επικές καταστάσεις.

Στα μόλις 51 δευτερόλεπτα του βίντεο, η δράση είναι καταιγιστική φέρνοντας στο νου τις εξαιρετικές περιπέτειες παλιότερων δεκαετιών που δυστυχώς πια στις μέρες μας σπανίζουν, μιας και οι super heroes δεν αφήνουν χώρο σε κανένα άλλο blockbuster να ανθίσει. Τουλάχιστον, στα games τα war movies που αγαπήσαμε αντέχουν ακόμη.

To trailer

Βασικός πρωταγωνιστής της νέας σεζόν θα είναι η περιβόητη Shadow Company, μια σκληροπυρηνική ομάδα τριών ατόμων που σχηματίστηκε μέσα από την Armistice Military Alliance και σκοπό έχει να αντιμετωπίσει τους φανατικούς τρομοκράτες της Al-Qatala.


Οι πληροφορίες θέλουν την "τοποθεσία του σταδίου" να γίνεται επιτέλους διαθέσιμη ενώ κάποιες άλλες φωνές κάνουν λόγο για μετατροπή ολόκληρου του χάρτη σε μία μετα-πυρινική κόλαση.


Πιο συγκεκριμένα η Activision σε πρόσφατο και σχετικό post στο blog της ανάφερε ότι το ετοιμοπόλεμο trio λειτουργεί στις παρυφές της Alliance, μιας και δεν είναι διατεθειμένο να ανεχτεί καθυστερήσεις ή έλλειψη αποφασιστικότητας. Είναι πολύπειροι, πανέτοιμοι και διατεθειμένοι να αλλάξουν τις ισορροπίες στον χάρτη του Verdansk. 

Όσο για τον τελευταίο; Οι πληροφορίες θέλουν την "τοποθεσία του σταδίου" να γίνεται επιτέλους διαθέσιμη στους gamers ενώ κάποιες άλλες φωνές κάνουν λόγο για μετατροπή ολόκληρου του χάρτη σε μία μετα-πυρινική ερημιά που θα θυμίζει κόλαση. Τι ακριβώς θα συμβεί; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα όταν στις 5 Αυγούστου κυκλοφορήσει και επίσημα η πέμπτη σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα παράταση για την κυκλοφορία του iPhone 12

Η Apple παίρνει όλες τις κατάλληλες προφυλάξεις ζυγίζοντας τις επιλογές της.

Virgin Galactic και Rolls-Royce κατασκευάζουν νέο υπερηχητικό jet

Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε λιγότερο από 2 ώρες. Όσο το Αθήνα-Πάτρα δηλαδή.