Το παράξενο Wing σηματοδοτεί την επιστροφή της LG στα smartphones

Η κορεάτικη εταιρεία κάνει ηχηρό comeback.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 09 Σεπτεμβρίου 2020

Το παιχνίδι έχει πλέον ξεφύγει όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κομμάτι των smartphones, με τις λειτουργίες και τα features τους να ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό, προσφέροντας, σχεδόν, τα πάντα. Ο σχεδιασμός τους όμως; Σε εαυτό το κομμάτι δεν είναι υπερβολή να πούμε πως παραμένει τουλάχιστον βασικός: Παίρνεις ένα ορθογώνιο μπλοκ τεχνολογίας, καλύπτεις την μία του πλευρά με γυαλί και την άλλη με περισσότερο γυαλί/πλαστικό/μέταλλο ή συνδυασμούς αυτών και έχεις ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο. Σωστά;

Η LG φαίνεται πως βαρέθηκε αυτήν τη τακτική και αποφάσισε να τροποποιήσει τη συνηθισμένη πλάκα βάσης, με ένα μάλλον αμφιλεγόμενο αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρον σχέδιο. Το Wing είναι ένα smartphone διπλής οθόνης που περιστρέφεται σε σχηματισμό σταυρού. Το κινητό έχει μια κεντρική οθόνη 6,8 ιντσών ενώ με περιστροφικό μηχανισμό εμφανίζεται και μια δεύτερη, 4 ιντσών. 

Το υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ίδια την κορεάτικη εταιρεία στις αρχές Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνει την κινητικότητά της στο κομμάτι των smartphones, με την LG να επιδιώκει ένα ηχηρό comeback, μακριά από τις συμβατικές μεθόδους. Γι' αυτό και πειραματίζεται με νέες φόρμες που ίσως φέρουν στην αγορά κάτι διαφορετικό. Το Wing θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στις 14 Σεπτεμβρίου. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις έγιναν τα αποκαλυπτήρια στις νέες κονσόλες της Microsoft

Η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε τα σχέδια της σε σχέση με τα Xbox Series S και Xbox Series X.

Το μοναδικό F-82 Twin Mustang που πετά ακόμη ψάχνει νέο πιλότο

Ένα από τα σπανιότερα μαχητικά αεροσκάφη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου βγαίνει στο σφυρί.