Η Samsung τρολάρει την Apple για το iPhone 12

Αφορμή στάθηκαν τα αξεσουάρ που δεν δίνει η Apple μαζί με το νέο μοντέλο.

Γράφει: Esquire Editors 16 Οκτωβρίου 2020

Ατέλειωτο τρολάρισμα από την Samsung στην Apple στα Social Media για το iPhone 12 η οποία "γλέντησε" για ακόμα μια φορά την αμερικανική εταιρεία, αυτή τη φορά για τα αξεσουάρ που δεν δίνει μαζί με την αγορά του νέου της κινητού τηλεφώνου.

H Apple παρουσίασε την περασμένη Τρίτη το iPhone 12, το οποίο κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα: το iPhone 12 Mini με τιμή 699 δολάρια, το iPhone 12 στα 799 δολάρια, το iPhone 12 Pro που κοστίζει 999 δολάρια και τέλος το iPhone 12 Pro Max με τιμή 1.099 δολάρια. Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση όμως είναι οτι αποφάσισε να μειώσει τα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν τα καινούργια μοντέλα στο κουτί τους. Στα αξεσουάρ που θα λείπουν από την συσκευασία των νέων iPhone είναι ο φορτιστής και τα ακουστικά.

Για την Samsung που έχει τρολάρει και άλλες φορές την Apple η μείωση των αξεσουάρ ήταν "βούτυρο στο ψωμί της" και λίγη ώρα αργότερα έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση η οποία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά. 

"Το Galaxy σου δίνει και φορτιστή"

 

😎😎Your #Galaxy does give you what you are looking for. From the most basic as a charger, to the best camera, battery, performance, memory and even 120Hz screen ✌️ on a smartphone. 😎😎

Posted by Samsung on Tuesday, October 13, 2020

"Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά, όπως ο φορτιστής, μέχρι την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη ακόμα και οθόνη με συχνότητα 120Hz σε ένα smartphone", έγραψε η Samsung στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανεβάζοντας ταυτόχρονα μια φωτογραφία ενός φορτιστή της εταιρείας με τη λεζάντα "περιλαμβάνεται στο Galaxy". 

Όπως αντιλαμβάνεστε μέσα σε λίγη ώρα τα like έπεφταν βροχή στην ανάρτηση της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, ενώ από κάτω είχε ξεκινήσει στα σχόλια η γνωστή διαμάχη των υποστηρικτών της μιας και της άλλης εταιρείας για το ποια βγάζει τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα.

Η Samsung έχει τρολάρει ξανά στο παρελθόν την Apple. Το πιο γνωστό τρολάρισμα ήταν μια διαφήμιση πριν από μερικά χρόνια στην οποία η Samsung έδειχνε τα πλεονεκτήματα των δικών της κινητών σε απόλυτη αντιπαράθεση με τα χαρακτηριστικά των iPhones. Θυμηθείτε ξανά την διαφήμιση που είχε αφήσει εποχή.

Από: thetoc.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ