Οι δημιουργοί του Hitman φτιάχνουν video game για τον James Bond

To Project 007 φέρνει τον Bond στην παιχνιδομηχανή σου, καλύτερο από ποτέ.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 24 Νοεμβρίου 2020

Σαν τέλειο pairing με το κλασικό tuxedo και το Walther PPK, η IO Interactive (εταιρεία που δημιούργησε και το all time classic Hitman) σκέφτηκε πως θα ταίριαζε και ένα νέο, διαφορετικό video game με θέμα ασφαλώς τον James Bond. To Project 007 όπως ονομάζεται προς το παρόν η ενέργεια βρίσκεται στα σκαριά, με τους φίλους τόσο του 007 όσο και των παιχνιδιών να περιμένουν με ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ένα post της στο Twitter, η IO Interactive ανέφερε πως το παιχνίδι θα έχει δικό του, ξεχωριστό σε σχέση με τις ταινίες και ειδικότερα με το No Time to Die storyline. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, με το launching να αναμένεται μετά την έξοδο της νέας ταινίας του James Bond στους κινηματογράφους. 

Υπενθυμίζουμε πως η πρεμιέρα έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των προβλημάτων που αυτή προκάλεσε (και) στην κινηματογραφική βιομηχανία.

O 007 έχει κάνει την εμφάνισή του σε παιχνιδομηχανές και PCs 13 φορές με τους τίτλους 007 Legends, 007 Racing, Goldeneye: Rogue Agent, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough, Quantum Of Solace, Goldeneye Reloaded, Everything Or Nothing, From Russia With Love, Nightfire, Blood Stone, Agent Under Fire και το πιθανότατα καλύτερο όλων, Goldeneye 007. 

Μέχρι να κυκλοφορήσει το Project 007 αλλά και το No Time to Die, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις καλύτερες ταινίες του Bond και να διαβάσεις γιατί ο Tom Hardy δεν θα είναι ο επόμενος 007.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία