Τα καλύτερα video games για το Xbox Series X

Η νέα κονσόλα της Microsoft τρέχει με διαστημικές ταχύτητες. Ποια παιχνίδια όμως θα απογειώσουν το gaming;

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, το Xbox Series X βρίσκεται επιτέλους εδώ. Η νέα κονσόλα της Microsoft φιλοδοξεί να πάει το gaming στο επόμενο επίπεδο και δείχνει να έχει όλα τα εχέγγυα για να το κάνει. Μηδενική χρόνοι για loading, γραφικά βγαλμένα από τα πιο ακριβά blockbusters του Χόλιγουντ, ταχύτητες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ναι, αν μέχρι σήμερα οι παιχνιδομηδανές λειτουργούσαν με βενζινοκινητήρες, τώρα μοιάζουν σαν να έχουν ένα πυρηνικό εργοστάσιο στο εσωτερικό τους.

Για να απογειωθεί όμως τα gaming χρειάζονται και παιχνίδια. Ποιοι τίτλοι λοιπόν είναι τα καταλληλότεροι για να σε βάλουν στην επόμενη εποχή του gaming; Ακολουθεί μία λίστα ιδανική για καραντίνα.

Assassin's Creed Valhalla

Το τελευταίο επεισόδιο της επικής σειράς με τους μεσαιωνικούς κατάσκοπους-δολοφόνους πηγαίνει στον Βορά και τις χώρες των Βίκινγκς. Γίνεται, δηλαδή, ακόμα πιο επικό. Οι εντυπωσιακές εικόνες, η ανελέητη δράση και τα μαγευτικά τοπία αποτελούν την καταλληλότερη αφορμή για να ξεδιπλώσει το Xbox Series X τις αρετές του.

Gears of War 5

To συγκεκριμένο third person shooter, όπου οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τα ερπετοειδή της Locust Horde, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για το πως η νέα κονσόλα της Microsoft δίνει νέα πνοή σε games που κατασκευάστηκαν πριν ακόμα αυτή βγει στην αγορά. Στο single player θα παίξεις με 60 fps ενώ στο multiplayer τα frames πιάνουν τα 120 fps!

Watch Dogs Legion

Ένα ολοκαίνουργιο game που διαδραματίζεται στο δυστοπικό Λονδίνο και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα highlights του 2020. Στα τεχνικά ζητήματα τώρα, το Xbox Series X  χρησιμοποιεί στο έπακρο την ray tracing τεχνολογία (καλύτερες σκιές, πιο αληθοφανές φως, πιο σωστές αντανακλάσεις) και το ατμοσφαιρικό Watch Dogs Legion επιβεβαιώνει τα όσα υποσχόταν εδώ και καιρό η Microsoft.

Ori and the Will of the Whisps

Άλλο ένα game που βγήκε στο τέλος της προηγούμενης gaming γενιάς αλλά θα ζήσει νέες δόξες στο Microsoft Xbox Series X. Το κυριολεκτικά μαγικό platform-adventure θα δεχθεί ένα εντυπωσιακό upgrade: To game θα έχει τη δυνατότητα για mode των 120 fps σε full 4K ανάλυση με HDR. Σε πιο απλά λόγια το Ori θα είναι το πιο γρήγορο 4K game αυτήν τη στιγμή της κονσόλας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου