Υπάρχει ένα ρομπότ που παίρνει στα σοβαρά την καθαριότητα του σπιτιού σου

Κυριολεκτικά, σου λύνει τα χέρια.

Γράφει: Esquire Editors 18 Μαρτίου 2022

Πόσες φορές, κουρασμένος στη δουλειά, δεν έχεις ευχηθεί να γύριζες σπίτι και να το έβρισκες πεντακάθαρο, στην εντέλεια σκουπισμένο και σφουγγαρισμένο, χωρίς να έχεις κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι; Πλέον, αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στη Roomba Combo, μία σκούπα-ρομπότ-οικιακό βοηθό που σκουπίζει και σφουγγαρίζει, η οποία, μάλιστα, μπορεί να τεθεί σε λειτουργία μέσω ενός app στο κινητό σου και να ξεκινήσει τον καθαρισμό οποιαδήποτε στιγμή εσύ θελήσεις και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Για παράδειγμα, αν προκύψει κάποιο έκτακτο κάλεσμα και το σπίτι σου είναι χάλια, μπορείς να τη θέσεις σε λειτουργία μισή μόλις ώρα πριν φύγεις από το γραφείο και με το που φτάσεις σπίτι, εσύ και οι επισκέψεις σου, να το βρείτε πεντακάθαρο. Αλλά ας δούμε τι άλλο έχει να σου προσφέρει, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης