Καλωσορίζουμε τον LeBron James στο Fighting Games

Τι δουλειά έχει ο LeBron James μαζί με τον Batman, τον Bugs Bunny την Wonder Woman και τους Rick & Morty;

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Space Jam: A New Legacy, ο LeBron James επεκτείνει την συνεργασία του με τη Warner Bros και κάνει την εμφάνιση του στο MultiVersus. Πρόκειται για ένα νεοσύστατο παιχνίδι της WarnerBros που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου και θα θυμίζει το παλιό Smash, καθώς θα πρέπει ο ήρωας μας να πετάξει όλους τους υπόλοιπους εκτός μάχης. 

Ο LeBron James στη σφαίρα των υπερηρώων

Ο χαρακτήρας του LeBron James λίγο πριν την εκκίνηση της 20ης σεζόν του στο ΝΒΑ αναμένεται έτσι να λάβει μυθικές διαστάσεις καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με ήρωες όπως ο Batman, o Bugs Bunny, o Shaggy και η Wonder Woman. Μάλιστα, το όνομά του ανακοινώθηκε μαζί με τους Rick & Morty και η φιγούρα του θα επιτίθεται στους υπόλοιπους με μια... μπάλα μπάσκετ. 

> Διάβασε ακόμη: LeBron James, ο πρώτος δισεκατομμυριούχος παίκτης του ΝΒΑ

Η ομάδα των 34 νέων παικτών που συνεχώς θα ανανεώνονται συμπληρώνεται επίσης από τους Superman, Iron Giant, Arya Stark και Tom & Jerry και το MultiVersus έχει καταφέρει να στρέψει πάνω την προσοχή όλων μας. Το ακόμα πιο απίθανο είναι ότι φημολογείται πως ανάμεσα στους επόμενους χαρακτήρες που θα ανακοινωθούν, θα είναι ο Walter White από το Breaking Bad. Ίσως με όπλο την μεθαμφεταμίνη.

Οι δημιουργοί στο promo video για τον χαρακτήρα του James ενημερώνουν ότι θα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε είδος παιχνιδιού και ότι θα μπορεί να χτυπήσει με διαφορετικούς τρόπους. Από alley-oops καρφώματα μέχρι ασίστ και σουτ από απόσταση. Το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για τους φίλους της Warner Bros σε πρώτη φάση και ήδη το κοινό θεωρεί ότι θα είναι ένα από τα κορυφαία free fighting games στην ιστορία. 

> Διάβασε ακόμη: Οι κορυφαίες ταινίες για το μπάσκετ

Λίγες ώρες υπομονή και στη συνέχεια οι φίλοι των Λος Άντζελες Λέικερς θα μπορέσουν να διαλέξουν τον αγαπημένο τους παίκτη και σε άλλη πλατφόρμα πέρα από το NBA 2K και μαζί του να ξεκινήσουν τις μονομαχίες. Το MultiVersus πάντως στο Twitter τους έστειλε ανοιχτή πρόσκληση: "Το αγόρι σας ετοιμάζεται να γίνει βασιλιάς και σε διαφορετική αρένα. Τι έχετε να πείτε για αυτό;"

 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.