O Elon Musk θέλει εμείς να αποφασίσουμε ποιοι λογαριασμοί θα επιστρέψουν στο Twitter

Μετά την επιστροφή-καταστροφή του Donald Trump στο Twitter, έπεται συνέχεια.

Με ένα tweet του την Τετάρτη το απόγευμα, ο Elon Musk άφησε να εννοηθεί ότι θα αρχίσει να επιτρέπει τη μαζική επιστροφή όσων είχαν αποβληθεί από το Twitter, πριν το αγοράσει ο ίδιος. Το νέο του δημοψήφισμα, λοιπόν, είναι το ακόλουθο: Πρέπει το Twitter να δώσει αμνηστία στα αποβληθέντα μέλη του, εφόσον αυτά δεν έχουν παραβεί τον νόμο ή εμπλακεί σε εξωφρενικό spamming;

Τα πρώτο "exit poll"

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν ψηφίσει πάνω από 1,8 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, με το 71,9% να απαντάει "ναι" και το 28,1% να απαντάει "όχι". Κοίτα να δεις κάτι πράγματα, που και αυτή τη φορά οι περισσότεροι χρήστες του Twitter συμφωνούν με τον ιδιοκτήτη του.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι δεν είναι σαφές το πόσοι λογαριασμοί βρίσκονται υπό αναστολή, ούτε το για πόσο καιρό βρίσκονται κλειστοί. 

Trump, στα βήματά σου

Το συγκεκριμένο δημοψήφισμα του Musk είναι το δεύτερο του είδους μέσα σε μερικές μόνο ημέρες, καθώς την Παρασκευή έκανε το περίφημο για την επιστροφή του Donald Trump, στο οποίο ψήφισαν πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι και έληξε υπέρ του Trump με ποσοστό 51,8%.

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός του Trump είδε ξανά το φως του διαδικτύου το αληθινό, παρότι ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έκανε τον κόπο να tweetάρει τίποτα. Άλλωστε, ο ίδιος πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στο Twitter, για το οποίο μάλιστα σχολίασε ότι έχει πολλά προβλήματα και δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να επιβιώσει.

Κατά τ' άλλα, ο Musk είχε πει πριν από έναν μήνα ότι οι μεγάλες αλλαγές ως προς το content και τις επιστροφές ανεσταλμένων λογαριασμών θα γίνουν μετά από τη δημιουργία ενός συμβουλίου ελέγχου περιεχομένου.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς μπορείς να 'ξαναβαφτίσεις' το iPhone σου

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό μπορείς να αλλάξεις όνομα στη συσκευή σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης