Το HomePod της Apple επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ

Ο ορισμός της δριμείας επιστροφής.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 02 Φεβρουαρίου 2023

Όταν η Apple διέκοψε την κυκλοφορία του αρχικού HomePod πριν από περίπου ένα χρόνο, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι η εν λόγω συσκευή μας αποχαιρέτησε μια και καλή. Το πλάνο της Apple ήταν εν τέλει κάπως διαφορετικό. Δεν ήθελε να το καταργήσει, αλλά να το ξαναφτιάξει από την αρχή. Καλύτερο από ποτέ. 

Τα νέα του χαρακτηριστικά

Το νέο HomePod έχει ύψος λίγο πάνω από μισό μέτρο και πλάτος λίγο κάτω από μισό μέτρο. Φαντάσου κάτι σαν μια μεγάλη Alexa, με κρυστάλλινο ήχο. Πρόσθεσαν επίσης στη νέα "συνταγή" και την υπηρεσία streaming Apple Music και με αυτόν τον τρόπο το HomePod δημιουργεί μια από τις καλύτερες εμπειρίες ακρόασης που μπορεί να έχει κανείς σε αυτή την τιμή. Την οποία θα μάθεις παρακάτω. 

Το HomePod μπορεί να είναι πρωτίστως ένα ηχείο, αλλά λειτουργεί επίσης ως ένας κόμβος για όλα τα πράγματα του έξυπνου σπιτιού. Η Siri είναι ενσωματωμένη για τον εύκολο έλεγχο της μουσικής, αλλά μπορείς επίσης μέσω αυτού να χειριστείς τα φώτα, τους θερμοστάτες, τους διακόπτες και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ σε περίπτωση ανάγκης.

Το HomePod της Apple επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέApple

Για να βοηθήσει το HomePod να ξεχωρίσει, η Apple έχει επιπλέον ενσωματώσει αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας στο εσωτερικό του σώματος, επεκτείνοντας τις δυνατότητές του και καθιστώντας το μια ακόμη πιο χρήσιμη προσθήκη στις έξυπνες συσκευές που μπορούν να κάνουν την καθημερινή ζωή να μοιάζει με... φουτουριστική περιπέτεια. 

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της Apple, όσο περισσότερα προστίθενται σε ένα οικοσύστημα, τόσο περισσότερα μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα κάθε μεμονωμένη συσκευή. Για παράδειγμα, αν ένα AppleTV 4K είναι το κύριο μέσο για την παροχή περιεχομένου streaming, είναι πανεύκολο να χρησιμοποιηθεί το HomePod στη θέση ενός soundbar. 

Η Apple ολοκληρώνει την ενημερωμένη εκδοχή του HomePod με μερικά επιπλέον προνόμια. Το καλώδιο είναι πλέον αποσπώμενο, αν και εξακολουθεί να μην τροφοδοτείται από μπαταρία. Το HomePod είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα και διατίθεται σε επιλογές Midnight και White, οι οποίες κοστίζουν 299 ευρώ στη λιανική.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.