Αν θέλεις να αγοράσεις iPad ή MacBook Air, καλύτερα να περιμένεις λίγο

Η Apple, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα νέα μοντέλα MacBook Air, iPad Air και iPad Pro.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 29 Φεβρουαρίου 2024

Αν αυτήν τη στιγμή εξετάζεις το ενδεχόμενο να επενδύσεις σε κάποιο MacBook Air ή σε κάποιο νέο iPad, θα ήταν προτιμότερο να περιμένεις λιγάκι, τουλάχιστον μέχρι να μάθουμε τις επίσημες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες από την Apple. Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ανανεωμένη γκάμα της σε iPad Air, iPad Pro και MacBook Air.

Νέα προϊόντα μέσα στον Μάρτιο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MacRumors, ενημερώθηκαν πρόσφατα κάποια από τα εσωτερικά έγγραφα υποστήριξης της Apple, υπονοώντας επικείμενες κυκλοφορίες προϊόντων. Αυτό ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις προβλέψεις του Mark Gurman του Bloomberg για την κυκλοφορία των νέων MacBook Air, iPad Air και iPad Pro μέσα στον Μάρτιο.

Τι ετοιμάζει λοιπόν η Apple; Αν και τα έγγραφα δεν αναφέρουν λεπτομέρειες, φαίνεται πως περιμένουμε ανανεωμένα MacBook Air και iPad, που θα φτάσουν σύντομα στα ράφια των καταστημάτων. Και ας μην ξεχνάμε και τους επιτραπέζιους υπολογιστές: οι φήμες λένε ότι τα Mac mini και Mac Studio μπορεί επίσης να αναβαθμιστούν.

Αναβάθμιση με τσιπ M3

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε κάποια ανανέωση στα iPad. Τα "κανονικά" μοντέλα iPad και iPad Pro κυκλοφορούν από τον Οκτώβριο του 2022, ενώ το iPad Air έχει να ανανεωθεί από τον Μάρτιο του 2022. Και έχουμε, φυσικά, και το iPad mini, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2021. Απ' ό,τι φαίνεται όμως, το iPad Air και το iPad Pro μπορεί τελικά να λάβουν τις πολυαναμενόμενες αναβαθμίσεις με τα τσιπ M2 και M3 αντίστοιχα.

MacBook AirApple

Όσο για τα MacBook, οι fans περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο κύμα αναβαθμίσεων από την κυκλοφορία του τελευταίου MacBook Pro, με το chipset M3, τον περασμένο Οκτώβριο. Οι φήμες λένε πως το επερχόμενο MacBook Air θα ενσωματώνει το πιο πρόσφατο chip, M3, και ίσως το δούμε πολύ σύντομα.

Και, φυσικά, ας μην ξεχνάμε και τις μειώσεις τιμών. Με την κυκλοφορία των νέων μοντέλων, που θα ενσωματώνουν τα τσιπ M3, τα παλαιότερα μοντέλα με M2 αναμένεται να λάβουν μείωση στις τιμές τους. Έτσι, αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη από ένα νέο MacBook Air ή iPad άμεσα, ίσως θα ήταν συνετό να κρατηθείς για λίγες ημέρες.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα