Φήμες και φωτογραφίες θέλουν το νέο Apple Watch να έχει εντελώς διαφορετικό design

Εικόνες που διέρρευσαν το μαρτυρούν.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 04 Σεπτεμβρίου 2018

Το blog 9TO5Mac, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Apple, ίσως και να παρουσίασε τις πρώτες εικόνες του iPhone XS και του Apple Watch Series 4. 

Οι συσκευές αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου στο νέο σχεδόν διαστημικό campus της εταιρείας στο Cupertino, αλλά οι άνθρωποι του χώρου πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες του 9TO5Mac είναι μια πραγματική αποκάλυψη. 

Φήμες και φωτογραφίες θέλουν το νέο Apple Watch να έχει εντελώς διαφορετικό design

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε, το iPhone XS δεν θα έχει κάποια σημαντική σχεδιαστική αναβάθμιση αλλά θα είναι διαθέσιμο και σε χρυσό χρώμα, μαζί με το λευκό και το μαύρο και θα διαθέτει είτε μια οθόνη 5.8 ιντσών είτε μία OLED 6.5 ιντσών.

APPLE WATCH SERIES 4

Το νέο Apple Watch, ωστόσο, θα περιλαμβάνει αλλαγές σχεδιασμού που θα το ευθυγραμμίσουν με τη νέα προσέγγιση που χρησιμοποιεί η Apple για άλλα προϊόντα. Η οθόνη είναι μεγαλύτερη -σχεδόν 15% σε σχέση με το προηγούμενο- με μικρότερα πλαίσια. Δείχνει επίσης λεπτότερο. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε σε τι χρώματα θα κυκλοφορήσει ή αν θα υπάρξει κάποια Sport version.

Στο event της 12ης Σεπτεμβρίου, η Apple θα αποκαλύψει και το νέο iOS 12 για  iPhone και iPad.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κάποιος μόλις μετέτρεψε το Grand Theft Auto V στο καλύτερο video game όλων των εποχών

Πώς θα σου φαινόταν το δημοφιλές παιχνίδι με Hulk, Thanos, Goku, Spiderman ή Magneto;

Το PlayStation 2 μας αφήνει μια για πάντα

Η Sony λέει οριστικό αντίο στην πιο επιτυχημένη κονσόλα όλων των εποχών και μαζί με το PlayStation 2 πεθαίνει μια ολόκληρη εποχή του gaming.