Η Apple σκέφτεται να αναστήσει το iPod

Οι πιθανότητες να επιστρέψει το θρυλικό music player είναι μεγάλες.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 18 Ιανουαρίου 2019

Στις μέρες μας ένα gadget γίνεται τρομερά δημοφιλές, γνωρίζει την πτώση και επανασυστήνεται στο κοινό σε χρόνο dt μέσα από τη μόδα της νοσταλγίας. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αυτή η σκέψη βρίσκεται στο μυαλό των υπευθύνων της Apple, σύμφωνα όμως με διαρροές από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, το brand εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του iPod, του θρυλικού music player που πριν λίγο καιρό σταμάτησε να παράγεται.

Η Apple σκέφτεται να αναστήσει το iPod

Σύμφωνα με το εξειδικευμένο site MacOtakara,  κατά τη διάρκεια του CES 2019 που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο Λας Βέγκας, κάποιοι πωλητές της εταιρείας άφησαν να εννοηθεί ότι το project της επιστροφής βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Βέβαια, αν κανείς λάβει υπόψη του πως το iPhone διαθέτει περίπου όλες τις λειτουργίες που κάποτε διαφήμιζε το iPod, εγείρεται το ερώτημα γιατί κάποιος να το αγοράσει.

Επειδή όμως οι φανατικοί της Apple είναι πολλοί εκεί έξω, το brand προσανατολίζεται να το λανσάρει ως ένα ενδιάμεσο στάδιο ανάμεσα στο iPhone και το Apple Watch, ιδανικό για όσους αγαπούν τη γυμναστική και το τρέξιμο. Φυσικά επειδή όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από φήμες, καλό είναι να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση ή διάψευση του νοσταλγικού project.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όλοι την έχουν πατήσει με το "10 years challenge";

Δείχνει αθώο, ίσως όμως κρύβει τη μεγαλύτερη συλλογή από "προσωπικά" δεδομένα που έγινε ποτέ.

Το μηχάνημα που διπλώνει τα ρούχα ήρθε για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή

Με το FoldiMate ξεκινά η επανάσταση των ρομπότ. Αρχίζοντας από τα βασικά, δηλαδή τις δουλειές του σπιτιού.