Η Apple σκέφτεται να αναστήσει το iPod

Οι πιθανότητες να επιστρέψει το θρυλικό music player είναι μεγάλες.

Στις μέρες μας ένα gadget γίνεται τρομερά δημοφιλές, γνωρίζει την πτώση και επανασυστήνεται στο κοινό σε χρόνο dt μέσα από τη μόδα της νοσταλγίας. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αυτή η σκέψη βρίσκεται στο μυαλό των υπευθύνων της Apple, σύμφωνα όμως με διαρροές από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, το brand εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του iPod, του θρυλικού music player που πριν λίγο καιρό σταμάτησε να παράγεται.

Η Apple σκέφτεται να αναστήσει το iPod

Σύμφωνα με το εξειδικευμένο site MacOtakara,  κατά τη διάρκεια του CES 2019 που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο Λας Βέγκας, κάποιοι πωλητές της εταιρείας άφησαν να εννοηθεί ότι το project της επιστροφής βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Βέβαια, αν κανείς λάβει υπόψη του πως το iPhone διαθέτει περίπου όλες τις λειτουργίες που κάποτε διαφήμιζε το iPod, εγείρεται το ερώτημα γιατί κάποιος να το αγοράσει.

Επειδή όμως οι φανατικοί της Apple είναι πολλοί εκεί έξω, το brand προσανατολίζεται να το λανσάρει ως ένα ενδιάμεσο στάδιο ανάμεσα στο iPhone και το Apple Watch, ιδανικό για όσους αγαπούν τη γυμναστική και το τρέξιμο. Φυσικά επειδή όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από φήμες, καλό είναι να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση ή διάψευση του νοσταλγικού project.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.