Στο νέο trailer του Mortal Kombat 11 δε μένει τίποτα όρθιο

Διπλοί χαρακτήρες, ταξίδια στον χρόνο και fatalities που παγώνουν το αίμα.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 07 Μαρτίου 2019

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το πολυαναμενόμενο Mortal Kombat 11 όλοι αναρωτηθήκαμε γιατί τα βλέπουμε διπλά. Η μάχη του νέου Scorpion απέναντι στον παλιό δεν έβγαζε νόημα.  Μήπως οι υπεύθυνοι των NetherRealm Studios τρελάθηκαν; Το νέο trailer του παιχνιδιού βάζει τα πράγματα στη θέση τους ενώ την ίδια στιγμή δεν αφήνει τίποτα όρθιο κάνοντας ταξίδια στο χρόνο και βρίσκοντας νέους βίαιους τρόπους για να εντυπωσιάσει τους οπαδούς.

Η εξήγηση βρίσκεται πίσω από έναν νέο χαρακτήρα που κάνει την εμφάνισή του στο σύμπαν του fighting game. Η Kronika, η οποία θυμίζει villain από το Star Trek, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τη νίκη του Raiden στο προηγούμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Ο λόγος; Θεωρεί ότι η ισορροπία ανάμεσα στις διαστάσεις έχει διαταραχθεί.

Έτσι, επειδή στο Mortal Kombat όλα είναι δυνατά, η λύση που βρίσκει είναι να παίξει με τον χρόνο. Βασικό κομμάτι, λοιπόν, το νέου story θα είναι τα ταξίδια στον χωροχρόνο με συνεπές αποτέλεσμα να βλέπουμε όλους τους χαρακτήρες που έχουν παρελάσει μέσα από τις δεκαετίας από το παιχνίδι. Κάποιους από αυτούς διπλούς -ο παλιός κι ο νέος Scorpion, o καλός κι ο κακός Rayden, ο Johnny Cage σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές του εαυτού του.

Επειδή όμως εκτός από το υπερβολικό σενάριο, οι fans της σειράς ανυπομονούν να δουν το που θα φτάσουν αυτήν την φορά τα επίπεδα της block buster βίας, τα νέα είναι καλά: Τα fatalities του Mortal Kombat 11 δείχνουν τουλάχιστον εντυπωσιακά.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

RokBlok: Το φορητό πικάπ που αλλάζει τα δεδομένα

Ένας ακόμη λόγος για να αρχίσεις ξανά τη συλλογή βινυλίων.

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το 5G

Η νέα τεχνολογία βρίσκεται προ των πυλών και φέρνει μαζί της απίστευτες ταχύτητες.