Το Peaky Blinders μπαίνει στον κόσμο των video games

Η συμμορία από το Μπέρμιγχαμ ετοιμάζεται για νέες, διαδραστικές περιπέτειες.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 21 Μαρτίου 2019

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Την ίδια στιγμή που οι οπαδοί του Peaky Blinders περιμένουν με αγωνία την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος της δραματικής σειράς, οι gamers έχουν ένα πολύ καλό λόγο να τρίβουν τα χέρια τους. Κάτι που κυκλοφορεί σαν σκέψη εδώ και χρόνια στους διαδρόμους τους Reddit παίρνει σάρκα και οστά: οι Peaky Blinders γίνονται video game.

"Είναι η σειρά που βρίσκεται πρώτη πρώτη στη λίστα με τις αγαπημένες μου και τώρα οι χαρακτήρες και οι ιστορίες τους θα αποκτήσουν διαδραστική μορφή. Δεν μπορώ, πραγματικά, να περιμένω" δήλωσε, γεμάτος ενθουσιασμό, ο Dominic Wheatley, CEO της Curve Digital, της εταιρείας δηλαδή που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρα το project σε συνεργασία με τον FuturLab και την Endemol.

Το Peaky Blinders μπαίνει στον κόσμο των video games

Τι είδους game όμως θα είναι αυτό που θα φέρει στις κονσόλες και τα PC την ατμόσφαιρα του βρετανικού μεσοπολέμου; Όλα δείχνουν ότι οι υπεύθυνοι, μένοντας πιστοί στο κλίμα της εποχής που θέλει τα open world games να είναι ό,τι πιο καυτό στον κόσμο του gaming, προσανατολίζονται προς μία εμπειρία που θα φέρνει στον νου το Red Dead Redemption 2.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αφού τώρα ξεκινά η παραγωγή του, οι πρώτες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Βέβαια, η κρίσιμη ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής: θα καταφέρουν να φτιάξουν ένα παιχνίδι αντάξιο της συμμορίας από το Μπέρμιγχαμ ή όπως συνήθως συμβαίνει (βλέπε video games του Game of Thrones) σε αυτές της περιπτώσεις θα έχουμε στα χέρια μας άλλη μία αρπαχτή; 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον του gaming ονομάζεται Google Stadia

Η νέα, πανίσχυρη υπηρεσία streaming δείχνει ικανή να αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Τι ακριβώς κάνει κάθε κουμπί στο τιμόνι μονοθέσιου της Formula 1

Πλήκτρα, μοχλοί, φωτάκια, κάθε ένα με ξεχωριστή λειτουργία.