Tα πιο αναμενόμενα video games του Xbox

8 κορυφαίες κυκλοφορίες καταφτάνουν στην κονσόλα της Microsoft.

Την ίδια στιγμή που Sony και Microsoft κονταροχτυπιούνται για το ποια θα κόψει πρώτη το νήμα της πρωτοπορίας (πυρετώδεις προετοιμασίες και στις δύο πλευρές για την κονσόλα της επόμενης γενιάς), οι νέοι τίτλοι που ετοιμάζονται για το Xbox One φέρνουν χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλους τους οπαδούς του. Κι αν στην Ευρώπη υπάρχει η αίσθηση ότι το Playstation 4 παίζει σχεδόν χωρίς αντίπαλο στις κονσόλες, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Είναι γεγονός ότι η Microsoft έχει αισθητά μικρότερο ρεπερτόριο αποκλειστικών τίτλων να δείξει. Με το Gears 5, το Halo Infinite και το indie game που ακούει στο όνομα Ori and the Will of the Wisps να βρίσκονται προ των πυλών το Xbox έχει μπει πολύ δυνατά στο 2019. Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά ποια είναι τα πιο αναμενόμενα games της κονσόλας.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιουνίου

Το Xbox υστερεί στον τομέα των kart racers. Το remake αυτού του θρύλου των 90s έρχεται να δώσει αγνό gaming fun στους οπαδούς της κονσόλας πατώντας πάνω στα χνάρια -ποιου άλλου;- του Super Mariko Kart.

Control

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Αυγούστου

Από τους δημιουργούς του Max Payne μας έρχεται μία παράξενη ιστορία στη συσκευασία ενός πολύ διαφορετικού shooter: η Jesse Faden, πράκτορας του Federal Bureau of Control, ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα με όπλο τις τηλεκινητικές της δυνάμεις. Κάτι σαν X-Files meets Matrix δηλαδή.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ημερομηνία κυκλοφορίας:15 Δεκεμβρίου

Λίγες στιγμές έχουν ταράξει το Star Wars όσο η φράση "Execute Order 66". H Respawn Entertainment αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να μας αφηγηθεί την επόμενη μέρα. Αν κρίνουμε, λοιπόν, από το επικό trailer η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

Gears 5

Ημερομηνία κυκλοφορίας: εντός του 2019

Πολύ σκληρό, πολύ δυνατό, με τεράστιες ποσότητες από (διασκεδαστική) βία - που θα έλεγε και ο Quentin Tarantino. Ένας από τους λίγους αποκλεισιτκούς τίτλους του Xbox One στην πέμτπη του συνέχεια.

Ori and the Will of the Wisps

Ημερομηνία κυκλοφορίας: εντός του 2019

Η επέλαση των indie games συνεχίζεται κι αυτήν την φορά βρίσκει εύφορο έδαφος στην κονσόλα της Microsoft. Μετά το πρώτο επεισόδιο που εκθειάστηκε ως ένα καταπληκτικό παραμύθι έρχεται το αποκλειστικό για το Xbox sequel γεμάτο ατμόσφαιρα και στυλ. Παιχνίδι με ψυχή και όχι άλλο ένα game που προσπαθεί να εντυπωσιάσει με blockbuster κόλπα.

Beyond Good and Evil 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας: εντός του 2019

16 χρόνια μετά το καλτ game, ήρθε η ώρα για το prequel. Η επική περιπέτεια στο διάστημα επιστρέφει γεμάτη με διαστημόπλοια, λέιζερ, ανθρώπους, ανθρωπόμορφα ζώα, τόνους δράσης και -κυρίως- μπόλικο χιούμορ. 

Halo Infinite

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ακόμη άγνωστη

Τα λόγια είναι περιττά. Όσον αφορά το Xbox το Halo είναι αυτό που λέμε "ένα όνομα μία ιστορία". Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά, κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει κι όμως όσο σύντομο κι αν ήταν το trailer η αλήθεια είναι μία: αν οι νέες περιπέτειες του Guardian είναι τόσο όμορφες όσο δείχνουν, δεν είνια καθόλου απίθανο το νέο Halo να σπάσει τα ταμεία.

Cyberpunk 2077

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ακόμη άγνωστη

Η CD Projek Red είναι μία εταιρεία από την Πολωνία. Ή μάλλον είναι η εταρεία πίσω από τη saga του Witcher. Μετά, λοιπόν, τον φανταστικό μεσαίωνα αποφάσισε να επικσφετεί το δυστοπικό μέλλον. Κι αυτή εδώ είναι μία περιπέτεια που που περιμένουν πως και πως εκατομμύρια gamers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης