Το κινητό φορτίζει πολύ καλύτερα στο flight mode

Γρήγορα, εύκολα και πολύ αποτελεσματικά.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 12 Ιουλίου 2019

Συμβαίνει σε όλους: Πρέπει να φύγεις από το σπίτι στα επόμενα 10 με 20 λεπτά, γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να έχεις πρόσβαση σε καμία πρίζα για πολλές ώρες ενώ την ίδια στιγμή βλέπεις ότι η μπαταρία του κινητού είναι έτοιμη να τελειώσει. Χρειάζεσαι άμεση λύση με τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πώς λοιπόν θα φορτίσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται το smartphone για να διαρκέσει τον περισσότερο δυνατό χρόνο; 

Υπάρχει ένα πολύ απλό τρικ: βάλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης. Το συγκεκριμένο mode απενεργοποιεί αυτόματα τη σύνδεση με το WiFi, με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, με το Bluetooth και γενικά με όλες εκείνες τις λειτουργίες που καταναλώνουν μπαταρία σαν τρελές. Έτσι, καθώς το smartphone θα έχει γλιτώσει από αυτές θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα πολύ γρηγορότερα από όσο το συνηθίζει.

Το κινητό φορτίζει πολύ καλύτερα στο flight mode

Μάλιστα, εκτός από τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω, το flight mode κόβει όλα εκείνα τα apps στο backgound (Facebook, Instagram, WhatsApp) που αν και δεν τους φαίνεται είναι τρομερά ενεργοβόρα. Ακριβώς, δηλαδή, αυτό που δε θες όταν φορτίζεις το κινητό σου. Τέλος, εκτός από το ότι κερδίσεις χρόνο και ηρεμία, αφού η ζωή εκεί έξω χωρίς smartphone μπορεί να γίνει τρομερά αγχωτική, κάνει και καλό στο περιβάλλον που στις μέρες μας θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίο MacBook

Η 12'' συσκευή του 2015, μία από τις πιο αγαπητές όσο και αμφιλεγόμενες της Apple, δεν είναι πια διαθέσιμη στην αγορά.

Το FIFA 20 έρχεται πιο ρεαλιστικό από ποτέ

10 λόγοι για τους οποίους θα ξεχωρίσει η νέα συνέχεια του θρυλικού game.