Ο πρώτος wireless φορτιστής που κρατά backup των αρχείων

Το όνομά του είναι SanDisk iXpand Wireless Charger και κάνει πραγματικότητα όσα υπόσχεται.

Κάποια μικρά δράματα παίζονται σε καθημερινή βάση στη ζωή μας. "Έχετε 30 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η μπαταρία του κινητό σας" και "Η μνήμη του κινητού έχει γεμίσει" είναι δύο φράσεις, δύο ενημερώσεις που εύκολα προκαλούν πανικό στην εποχή της nomophobia. Δύο διαφορετικά προβλήματα που, όμως, όλα δείχνουν ότι επιτέλους βρήκαν μία κοινή λύση που θα λύσει τα χέρια σε εκατομμύρια χρήστες.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ένας φορτιστής που θα γέμιζε την μπαταρία την ίδια στιγμή που θα δημιουργούσε ένα backup για το φωτογραφικό αρχείο - κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται κανένα καλώδιο. Ο SanDisk iXpand Wireless Charger όμως μπορεί να φορτίσει τόσο Apple όσο και Android κινητά, κρατώντας παράλληλα αρχείο από φωτογραφίες, βίντεο και επαφές χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί κάποια σημαντική πληροφορία.

Ο πρώτος wireless φορτιστής που κρατά backup των αρχείων

Με χώρο αποθήκευσης 128 η 256 GB, ο συγκεκριμένος φορτιστής αποθηκεύει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεο στην υψηλότερη ποιότητα ενώ φορτίζει σε ταχύτατους ρυθμούς τα smartphones. Μάλιστα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλά διαφορετικά profiles, ένα για κάθε μέλος της οικογένειας. Τέλος, μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το ίντερνετ στην τιμή των 100,99 Ευρώ (128 GB) και 146.99 Ευρώ (256 GB) χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα μεταφοράς.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης