Assassin’s Creed Valhalla: Ταξιδεύοντας στον κόσμο των Βίκινγκς

Η αναμονή για το επόμενο κεφάλαιο της gaming saga άξιζε τον κόπο.

Γαλλική Επανάσταση, Αμερικανικός Εμφύλιος, Βενετία στην Αναγέννηση, Αρχαία Αίγυπτος και τόσες άλλες εποχές και περιοχές του πλανήτη. Το Assassin’s Creed διεκδικεί, όχι άδικα, τον τίτλο του πιο πολυταξιδεμένου μέσα από τον χώρο και τον χρόνο video game. Είναι τόσες όμως οι συνέχειες και τα κεφάλαια που έχουν κυκλοφορήσει, ώστε εδώ και περίπου τρία χρόνια έχει ανοίξει μία ιντερνετική κουβέντα σχετικά με το για πόσο ακόμα η Ubisoft θα βγάζει λαγούς από το καπέλο της.

Το τελευταίο κεφάλαιο της saga είχε κυκλοφορήσει το 2018 και ταξίδευε στην Αρχαία Ελλάδα - οι fans το είχαν υποδεχτεί καλά, ο εξειδευκεμένος τύπους όμως δεν έγραψε τους διθυράμβους που συνηθίζει για τα παιχνίδια της σειράς. Έτσι, οι παραγωγοί πήραν αυτή τη φορά τον χρόνο τους, περιμένοντας δύο αντί για ένα χρόνο όπως το συνήθιζαν, ενώ πόνταραν σε μία ιστορική περίοδο που αποτελεί "σιγουράκι" για τους gamers.

Το Assassin's Creed Valhala είναι επιτέλους εδώ και κάνει επιδρομές στα παράλια της Αγγλίας μαζί με τους Βίκινγκς. Το trailer που κυκλοφόρησε είναι εξαιρετικό ενώ τα πρόσωπα των βάρβαρων πολεμιστών παραπέμπουν κατευθείαν στη γνωστή ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και αντίστοιχα στο The Last Kingdom - θα μπορούσε κανείς να μιλήσει ακόμα και για "λογοκλοπή", όμως στην τέχνη και στο gaming ποτέ δεν υπήρξε παρθενογέννεση.


Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον βασικό ήρωα να συμμετέχει και σε ένα mini game όπου οι προσβολές θα έχουν τον πρώτο λόγο.


Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για το παιχνίδι αναφέρουν ότι οι gamers θα φορούν τα ρούχα ενός Βίκινγκ, του Evior (σ.σ: όπως και στο Odyssey θα υπάρχει αρσενική και θηλυκή εκδοχή του ήρωα για να επιλέξεις), σε μία μεγάλη περιπέτεια σε αγγλοσαξονικό έδαφος όπου η επιτυχία δεν έρχεται μόνο με την ωμή βία αλλά και μέσα από τη διπλωματία. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον ήρωα να συμμετέχει και σε ένα mini game όπου οι προσβολές θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Τέλος, δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, ο αρχικός προγραμματισμός όμως ήταν για το τέταρτο τρίμηνο του 2020. Αν, λοιπόν, δεν αλλάξει κάτι (κυρίως λόγω κορονοϊού) μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε στα χέρια μας το νέο Assassin's Creed για Xbox One, PlayStation 4, the Xbox Series X, PlayStation 5, Google Stadia και PC.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης