Δωρεάν από σήμερα τo Call of Duty WWII στο PlayStation Plus

Η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσεις τη συνδρομητική υπηρεσία του PS4.

Αν θες να βρεθείς στα πεδία μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μέσα από μία πιο interactive ματιά κι όχι βλέποντας ξανά μία από τις αγαπημένες σου πολεμικές ταινίες, το PlayStation 4 έχει μία ιδανική λύση που ακούει στο όνομα Call of Duty WWII. To συγκεκριμένο επεισόδιο του θρυλικού franchise, σε αντίθεση με τα Modern Warfare και τα Infinite Warfare όπου η δράση τοποθετείται στη σύγχρονη εποχή, διαδραματίζεται τη δεκαετία του '40 και κατά τη διάρκεια του χειρότερου πολέμου όλων των εποχών. Γιατί, όμως, θυμηθήκαμε ξαφνικά ένα video game του 2017;

Από σήμερα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του PlayStation Plus. Να κάνουμε εδώ μία μικρή παρένθεση, σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ξανά για την ειδική υπηρεσία της κονσόλας: Μέσα από μία μηνιαία συνδρομή σου δίνεται η  δυνατότητα για multiplayer παιχνίδι, αποκλειστικές προσφορές σε παιχνίδια του PlayStation Store, παιχνίδια PS4 που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν κάθε μήνα, καθώς και πολλές ακόμα δυνατότητες. Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα για δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών χωρίς καμία χρέωση. Κάνεις εγγραφή, δοκιμάζεις και αν σου αρέσει παραμένεις.

To trailer

Έτσι, αν ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του 2017 σου είχε ξεφύγει, έχεις τώρα τη δυνατότητα να ριχτείς στην πρώτη γραμμή της μάχης μαζί του - ενώ αν οι αναπαραστάσεις από πραγματικές συγκρούσεις που έγραψαν ιστορία δεν είναι αρκετές για σένα, υπάρχει πάντα το game mode όπου έρχεσαι αντιμέτωπος με Ναζί που έχουν μεταμορφωθεί σε ζόμπι.

Τέλος, εκτός από το να μπεις στα παπούτσια -ή μάλλον τις αρβύλες- ενός στρατιώτη που περπατά στη ρημαγμένη από τον Β' Παγκόσμιο Ευρώπη κατά τις τελευταίες μέρες του πολέμου, θα μπορέσεις να απολαύσεις και τα multiplayer modes καθώς μπορεί οι περισσότεροι fans να έχουν μεταφερθεί προς τα πιο καινούργια επεισόδια της σειράς, ακόμα όμως υπάρχει ένα πολύ πιστό fanbase του Call of Duty WWII, ικανό να σου χαρίζει πολλές πολλές ώρες gaming. Άλλωστε, αν είσαι κάτοχος του Playstation Plus, δεν είναι ότι χρειάζεται και να πληρώσεις για αυτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος