Τα πιο αναμενόμενα video games για το PlayStation 5

O κατάλογος είναι ήδη μακρύς και πολύ εντυπωσιακός.

Αν όλα πάνε καλά, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για μία από τις μεγαλύτερες μονομαχίες που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στον κόσμο του gaming. Το Playstation 5 από τη μία και το Xbox Series X ακονίζουν τα όπλα τους για τη μάχη που θα λάβει χώρα στις επόμενες χριστουγεννιάτικες διακοπές. Μας χωρίζουν λιγότεροι από έξι μήνες και η αναμονή έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο. Οι λόγοι, όπως θα δεις παρακάτω, είναι προφανείς.

Το μεγάλο project της Sony έχει ήδη ανακοινώσει πολλά video games που έχουν ανεβάσει τις προσδοκίες στα ύψη. Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι τίτλοι που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο από τους άλλους; Τα παιχνίδια, δηλαδή, που θεωρούνται τα πλέον αναμενόμενα για τη νέα υπερσύγχρονη κονσόλα. 

Assassin's Creed: Valhalla

Κανείς δεν περίμενε ότι η θρυλική σειρά θα μπορούσε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Και όμως, ταξιδεύοντας στον κόσμο των Bίκινγκς και της σκανδιναβικής μυθολογίας τα πράγματα έγιναν πιο επικά από ποτέ.

Madden NFL 21

Στην Ελλάδα μάλλον ελάχιστοι θα ασχοληθούν, στις ΗΠΑ όμως το Μadden αποτελεί μία video game παράδοση που οι χιλιάδες φανατικοί του american football δεν μπορόυν να ζήσουν χωρίς αυτό.

Scarlet Nexus

Δε γνωρίζουμε ακόμα πολλά, όσα όμως έχουμε δει μας έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα: Ένα action-rpg με τόσο καλοδουλεμένη anime αισθητική που θα μπορούσε άνετα να κυκλοφορήσει στα box offices του πλανήτη.

Godfall

Τεράστια σπαθιά, ισχυρά ξόρκια, co-op gameplay και ατμόσφαιρα βγαλμένη από fantasy λογοτεχνία που έχει πάρει αναβολικά. Το πιο δυνατό του στοιχείο; Η ασταμάτητη και εντυπωσιακή δράση.

Outriders

Άλλο ένα co-op game που όμως δοκιμάζει την τύχη ως cover shooter. To trailer είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, εκείνο όμως που αποτελεί σφραγίδα ποιότητας και εγγύησης είναι το γεγονός ότι πίσω από το Outriders βρίσκεται η Sqaure Enix (Final Fantasy, Kingdom Hearts).

The Lord of the Rings: Gollum

Κάπου έχουμε χάσει το μέτρημα με τους τίτλους που βασίζονται στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τα τελευταία όμως χρόνια η σειρά Shadow of Mordor έδειξε τα δόντια της κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις. Τι ακριβώς έχουμε εδώ; Αν κρίνουμε από τον τίτλο και τα πρώτα screenshots που έχουν κυκλοφορήσει ετοιμάσου να ακολουθήσει το Gollum σε μία κατάδυση στα θαύματα και τους εφιάλτες της Μέσης Γης.

Watch Dogs: Legion

Και τώρα η ώρα για κάτι τελείως διαφορετικό: Η  τρίτη συνέχεια αυτού του ιδιαίτερου game της Ubisoft, όπου μπορείς να "παίξεις" κάθε πολίτη του φουτουριστικού Λονδίνου σε μία προσπάθεια να εναντιωθείς στο απολυταρχικό καθεστώς που κάνει κουμάντο, διαθέτει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλη επιτυχία ή τρομερή αποτυχία. Ελπίζουμε για το πρώτο.

Gods & Monsters

Με κομίστικα γραφικά, αισθητική που παραπέμπει στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild και story που κινείται όπως φανερώνει και ο τίτλος γύρο από -τι άλλο- τη μυθολογία, το συγκεκριμένο game μπαίνει με αρκετές αξιώσεις στη μάχη να γίνει κλασικό. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

NBA Live 21

Τι ακριβώς να πούμε για αυτό; Αν είσαι gamer έχεις περάσει χιλιάδες ώρες μαζί του καθώς έπαιρνες μία γεύση από τον μαγικό κόσμο του NBA. Αυτό εδώ είναι το νέο του επεισόδιο και αν σκεφτούμε ότι θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις διαστημικές δυνατότητες που του προσφέρει το PlayStation 5, τότε μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για πολύ μεγάλα πράγματα.

Fortnite

Όπως λέει και ο σοφός λαός: Θα μπορούσε να λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή; Το ίσως πιο επιτυχημένο game της τελευταίας διετίας, με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς να πίνουν νερό στο όνομά του καταφτάνει πιο εντυπωσιακό από ποτέ στη νέα κονσόλα της Sony.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος