Γιατί ο οργανισμός σου χρειάζεται φυσικά συμπληρώματα διατροφής

Η καινοτομία της λιποσωμιακής τεχνολογίας.

Γράφει: Esquire Editors 07 Απριλίου 2021

Κάθε φορά που εμπλέκομαι σε συζητήσεις για συμπληρώματα διατροφής, το βλέμμα όλων στρέφεται διακριτικά- ή και μη- σε εμένα, μιας και όλοι με θεωρούν ειδήμων (δεν τους αδικώ). Έχοντας κάνει εκτενή έρευνα πάνω στο θέμα και δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά από αυτά, έχω ομολογουμένως ένα είδος "προϋπηρεσίας". Ωστόσο, επειδή παρ' όλη την προσπάθεια δεν είχα βρει ακόμη αυτό που 100% ζητούσα, πάντα δίσταζα να προτείνω στους φίλους μου κάποιο προϊόν.

Απαιτητικός; Ναι. Τελειομανής; Σίγουρα ναι. Ευσεβής πόθος η εύρεση του τέλειου συμπληρώματος; Ναι- θα απαντούσα ΑΝ ΔΕΝ είχα γνωρίσει τη Λιποσωμιακή Τεχνολογία.

Και όλα άλλαξαν

Η Λιποσωμιακή Τεχνολογία με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι δεν έκανα κάτι λάθος, ούτε είχε κανένα νόημα να αλλάζω συνεχώς συμπληρώματα για να εντοπίσω τί φταίει και δεν έχω τα αποτελέσματα που θέλω. Όλα κρίνονται εν τέλει στον τρόπο χορήγησης των φαρμάκων: Με τον παραδοσιακό τρόπο λήψης τους, τα δραστικά συστατικά έχουν μειωμένη αποτελεσματικότητα. Ο λόγος; Απλούστατα επειδή δεν κατευθύνονται στην στοχευμένη περιοχή, αλλά απελευθερώνονται σε διάφορα σημεία του οργανισμού.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας στην ιατρική επιστήμη όμως, το κενό αυτό καλύπτει πια η Λιποσωμιακή Τεχνολογία, μια εναλλακτική και πρωτοποριακή τεχνολογία που προάγει την καλύτερη υγεία. Όλα ξεκινούν από τα λιποσώματα ή αλλιώς τα σφαιρικού σχήματος τεχνητά σωματίδια, στο κέντρο των οποίων μπορούν να τοποθετηθούν ποσότητες φυτο-χημικών θρεπτικών συστατικών. Λειτουργώντας ως οχήματα μεταφοράς, οδηγούν με ασφάλεια τις δραστικές αυτές ουσίες στον οργανισμό μας.

Η συνέχεια στο Shape.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto