Η πρωινή fitness ρουτίνα του Patrick Schwarzenegger

Αν ψάχνεις κάτι για να σε ξυπνήσει πραγματικά, κάν' το σαν τον Patrick.

Τελευταία, ο Patrick Schwarzenegger μιλάει σχεδόν συνέχεια για την 'πορεία μεταμόρφωσης' του σώματός του. Επίσης, μοιράζεται στα προσωπικά του social media βίντεο-αποσπάσματα από τις προπονήσεις που κάνει με τον celebrity trainer Ben Bruno, επιδεικνύοντας τις εμφανείς αλλαγές στο σώμα του. Το αποκορύφωμα; Ενθαρρύνει τους followers του να προπονούνται τα χαράματα, μέσα από το 5 a.m. fitness challenge που 'τρέχει' στο Instagram του.

Σάουνα και παγωμένα μπάνια

Ο 28χρονος ηθοποιός, λοιπόν, πρόσφατα μοιράστηκε με όλο τον κόσμο και τον τρόπο με τον οποίο 'ξυπνάει' τον οργανισμό του το πρωί, πριν πάει για προπόνηση. Όπως αποδείχθηκε, είναι μεγάλος fan του να κάνει σάουνα και αμέσως μετά, στο καπάκι, να μπαίνει σε μια ειδική μπανιέρα με παγωμένο νερό. Μάλιστα, ανέφερε στη λεζάντα του post ότι η συγκεκριμένη συνήθεια πραγματικά 'αλλάζει το παιχνίδι'.

Παρότι ο κόσμος ο απλός, ο συνηθισμένος, ξυπνάει πίνοντας καφέ ή χυμό πορτοκάλι, ο Patrick Schwarzenegger δεν είναι ο μόνος που πιστεύει στη δύναμη της συγκεκριμένης συνήθειας, καθώς και ο Laird Hamilton, θρύλος του σερφ, κάνει κάτι παρόμοιο.

> Διάβασε ακόμα: Joseph Baena όπως λέμε Arnold Schwarzenegger

Το 'ζέσταμα'

Όπως έχει δηλώσει ο Hamilton, αυτή η συνήθεια είναι κάτι σαν 'ζέσταμα' για την προπόνηση που ακολουθεί. Ο ίδιος, βγαίνει τα χαράματα από το σπίτι του και κάνει μια καυτή σάουνα ή 'βουτάει' σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο. Κι αυτό γιατί η έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες δίνει στον οργανισμό του ένα boost.

> Διάβασε ακόμα: Ο γιος του Schwarzenegger χτίζει μύες όπως ακριβώς ο διάσημος πατέρας του

Το ίδιο μπορεί να επιτευχθεί, στο λιγότερο extreme του, με ένα παγωμένο ντους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το τρεχούμενο νερό, σε χώρες όπως η δική μας, δεν μπορεί να γίνει πάντοτε αρκετά παγωμένο.

Από: Esquire UK

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης