Ονυχομυκητίαση, αυτή η μάστιγα

Πώς το Myco Clear® θα σε βοηθήσει να απαλλαχθείς από τη μυκητίαση των νυχιών εύκολα και γρήγορα.

Είχα μόλις ξεκινήσει το κολυμβητήριο ξανά, μετά από αρκετά χρόνια και ήμουν ενθουσιασμένος που θα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω για ακόμη μία φορά το άθλημα των παιδικών μου χρόνων. Είχα τέτοια χαρά από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις που δεν είχα προσέξει καθόλου το κιτρίνισμα που είχε εμφανιστεί πάνω από τα νύχια των ποδιών μου, στο οποίο δεν έδωσα πολλή σημασία. Μόνο όταν παρατήρησα πως είχε προκληθεί παραμόρφωση του μεγάλου νυχιού, συνειδητοποίησα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και σχεδόν αμέσως ένιωσα τον φόβο να με καταβάλει. Πού να ήξερα πως ο εφιάλτης των επόμενων ημερών θα τελείωνε μέσα σε λίγες εβδομάδες και με ένα μόνο προϊόν. Ο λόγος για το Myco Clear®. Όπως μου εξήγησε η δερματολόγος στην οποία απευθύνθηκα, διότι δε γνώριζα ακριβώς τι μου είχε συμβεί, αφού πρώτη φορά το πάθαινα, η εικόνα των νυχιών μου παρέπεμπε σε ονυχομυκητίαση.

Η έγκαιρη διάγνωση

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 20% του ενήλικου πληθυσμού παρουσιάζει ονυχομυκητίαση τουλάχιστον μια φορά στη διάρκεια της ζωής του, συνεπώς κατάλαβα πως δεν πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Από την άλλη, όμως, αν αγνοήσεις τα σημάδια, όπως με διαβεβαίωσε, αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των νυχιών.

Η συνέχεια στο Shape.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος