Μπορείς να κάνεις Μεταμόσχευση Μαλλιών χωρίς να το μάθει κανείς

Η Ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών με την σύγχρονη τεχνική FUE μπορεί -με απόλυτη διακριτικότητα- να αποκαταστήσει οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών.

Αν πλέον η έντονη τριχόπτωση έχει εξελιχθεί σε αραίωση μαλλιών και αναζητάς μια οριστική και μόνιμη λύση που θα ενισχύσει την πυκνότητα των μαλλιών σου, αυτή δεν είναι άλλη από τη μεταμόσχευση μαλλιών. Τι συμβαίνει όμως όταν λόγω προσωπικών, κοινωνικών και επαγγελματικών λόγων δεν θέλεις να αποκαλύψεις στον περίγυρό σου ότι υποβλήθηκες σε μεταμόσχευση μαλλιών; Δε χρειάζεται να ανησυχείς γιατί υπάρχει λύση. Χάρη στην Ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE θα έχεις την αποτελεσματικότητα της εμφύτευσης μαλλιών χωρίς να προηγηθεί ολικό κούρεμα και ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής.

Όπως μας ενημερώνει και η επιστημονική ομάδα της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, η Ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE αποτελεί την κορυφαία επιλογή των διασήμων, οι οποίοι επαναφέρουν τη χαμένη πυκνότητα των μαλλιών τους, χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι υποβλήθηκαν σε εμφύτευση μαλλιών.

Το αποτέλεσμα της Ακούρευτης Μεταμόσχευσης Μαλλιών είναι απολύτως φυσικό και γίνεται ορατό από τους πρώτους κιόλας μήνες μετά τη συνεδρία, ενώ τελειοποιείται σταδιακά μέσα σε ένα χρόνο. Στην κλινική Advanced Hair Clinics, διπλά βραβευμένη ως Best International Hair Clinic από τον διεθνή, έγκριτο οργανισμό IMTJ, τα ποσοστά επιτυχίας φτάνουν μέχρι και το 95%.

Μάθε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Advanced Hair Clinics ή επικοινωνώντας με μία από τις κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο:

  • Αθήνα: +30 210 6980451
  • Κηφισιά: +30 210 6232220
  • Γλυφάδα: +30 210 8980444
  • Περιστέρι: +30 210 5715501
  • Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
  • Πάτρα: +30 2610 226562
  • Ρόδος: +30 22410 32700
  • Ηράκλειο Κρήτης: +30 2810 222303
  • Λεμεσός Κύπρου: +357 25251040

Ακολούθησε την Advanced Hair Clinics στο Facebook & στο Instagram και δες πραγματικά αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.