Δηλαδή τώρα εσύ θα φορούσες τα αντρικά εσώρουχα της Kim Kardashian;

Ο Neymar πάντως, τα φόρεσε.

Η Kim Kardashian αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην επιχειρηματική της καριέρα λανσάροντας, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, μία νέα σειρά εσωρούχων Skims για άντρες. Ο Neymar Jr., ο αμερικανός ποδοσφαιριστής Nick Bosa και ο αμερικανός μπασκετμπολίστας Shai Gilgeous-Alexander φόρεσαν τα εσώρουχα που δημιούργησε η δισεκατομμυριούχος, ένα μείγμα δηλαδή από τις συλλογές Cotton, Sport και Stretch, και φωτογραφήθηκαν κάνοντας ολόσωστα αυτό που κλήθηκαν να κάνουν. 

Ή τουλάχιστον αυτό έδειξε η εκτόξευση της διαφήμισης: Πως τα γυμνασμένα σώματα των αθλητών και η επιλογή τους έκαναν δουλειά καθώς και πως η Kim Kardashian, λειτούργησε για ακόμα μία φορά με τρόπο έξυπνο και αποτελεσματικό. Η εν λόγω καμπάνια, που η αλήθεια είναι πως εστίασε περισσότερο στα γυμνασμένα σώματα των αθλητών παρά στα προϊόντα, τράβηξε τα βλέμματα όλων μα κυρίως των γυναικών που αποτελούν την πλειονότητα του φανατικού κοινού της Kim. Σατανικό; Ναι. 

"Η δεσποινίς Kimberley Noel Kardashian ήξερε τι έκανε με την καμπάνια skims men *drooling emoji*" δήλωσε ένας χρήστης, "βγάζοντας το καπέλο" στην δισεκατομμυριούχο. Η "υπόκλιση" στο μεγαλείο της Kim και την επιχειρηματικότητά της ήρθε μάλιστα από πολλούς ενώ το Forbes, με πρόσφατο άρθρό του, ήρθε να επιβεβαιώσει την επιτυχία της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, η φετινή χρηματοδότηση του Skims θα προσθέσει άλλα 500 εκατομμύρια δολάρια στην προσωπική της περιουσία, που σήμερα υπολογίζεται σε 1,7 δισ. δολάρια.

Στο μεταξύ, ρίξε τους μια ματιά:

Η Skims λοιπόν, τα κατάφερε βρίσκοντας την ισορροπία της αξιοποίησης της φήμης της Kardashian, προσφέροντας παράλληλα ένα όχι κακό προϊόν που αφορά γυναίκες και άντρες. Άντρες που θα φορέσουν τα μποξεράκια και γυναίκες που πρόκειται να τα αγοράσουν στα αγόρια τους γενικά αλλά και ως δώρο Χριστουγέννων. 

Όπως όλα δείχνουν, η Kim Kardashian συνεχίζει να θέλει να κατακτήσει οτιδήποτε δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Όπως για παράδειγμα το αντρικό κοινό ή τους ανθρώπους που αποφεύγουν πεισματικά την παραγωγή της. Ωστόσο, η Kimmy φαίνεται πως δεν επηρεάζεται από αυτά αφού ούτως ή άλλως, η ίδια και η εταιρεία της συνεχίζουν να απασχολούν και να πουλάνε, με τους τραπεζικούς της λογαριασμούς να φουσκώνουν συνεχώς. 

Λοιπόν, τι λες; Θα τα φορούσες;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας