Το Noel επέστρεψε, πιο ανθισμένο από ποτέ

Το γιορτινό bar της Κολοκοτρώνη σε υποδέχεται στην ανοικτή, δροσερή και πολύχρωμη πλέον στοά Κουρτάκη.

Το διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε κλειστό, αξιοποιήθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο από το Noel, με ολόκληρη τη στοά Κουρτάκη να μεταμορφώνεται σε έναν ολάνθιστο κήπο, με πλήθος πολύχρωμων λουλουδιών να σκαρφαλώνουν στους τοίχους, την ίδια στιγμή που η 
ανοιχτή οροφή φροντίζει να προσθέτει φως αλλά και τον -απαραίτητο πια- φρέσκο αέρα. 

Δίνοντας τη δική του νότα αισιοδοξίας στην επανεκκίνηση της εστίασης, το bar της οδού Κολοκοτρώνη δημιούργησε μια ολόδροση και πολύχρωμη αλέα, βάζοντας -για ακόμη μία φορά- τη δική του πινελιά στον μικρόκοσμο του ιστορικού κέντρου. Τηρώντας πάντοτε όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς υγιεινής και με απόλυτο σεβασμό και προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του, δημιούργησε ένα θεατρικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τα χρώματα της φύσης.  

Το Noel επέστρεψε, πιο ανθισμένο από ποτέ
ΝΟΕΛ 1

Στο κομμάτι των ποτών, ο Θοδωρής Καϊσίδης υπογράφει τη λίστα των cocktails, στην οποία θα βρει κάποιος παραλλαγές κλασικών συνταγών αλλά και τα classics καθεαυτά, φυσικά. Όσο για τη μουσική, δε χρειάζονται συστάσεις, με την υπογραφή της ποιότητας και της διαχρονικότητας που την ξεχωρίζει, αποτελεί, χρόνια τώρα, την αδιαφιλονίκητη οικοδέσποινα του χώρου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noel (@thenoelbar) on

"Αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης. Γιατί μπορεί φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η αρχή της άνοιξης να μας βρήκε στα σπίτια μας, για το Noel όμως το να ξεκινήσει την επαναλειτουργία του χωρίς τα στοιχεία της άνοιξης ήταν αδιανόητο" σημειώνει χαρακτηριστικά η ομάδα του δημοφιλούς Holiday Bar.


Info

Κολοκοτρώνη 59Β, Αθήνα
Τηλ. 211 2159534
www.noelbar.gr
Facebook: Noel
Instagram: thenoelbar

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.