Για cocktails σε μία από τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας

Το rooftop μπαρ του The Foundry σε υποδέχεται για νόστιμα ποτά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Ιουλίου 2020

Τα έντονα χρώματα και οι ζωντανές γαρνιτούρες των signature cocktails του Cocktail Bar on The Roof ταιριάζουν απόλυτα με την ανθισμένη ταράτσα του The Foundry Suites, ανασύροντας οικείες μνήμες από μυρωδάτες αθηναϊκές αυλές και δροσερά καλοκαιρινά βράδια με φίλους και αγαπημένους. Φρέσκο και μοσχομυριστό, το rooftop του Ψυρρή εξελίσσεται σε talk of the town.

Η ταράτσα του κτιρίου, που αναπαριστά την τυπική αυλή μιας παραδοσιακής Ελληνικής κατοικίας, προσφέρει ένα υπερυψωμένο κατάφυτο και σκιερό σημείο συνάντησης, χαλάρωσης και διασκέδασης.

Για cocktails σε μία από τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας

Εν μέσω της μοναδικής ελληνικής βλάστησης από ελιές και ροδιές, λεβάντα, ευωδιαστά φυτά και αμπέλια, ένας διάδρομος από μαρμάρινες πλάκες είναι σχεδιασμένος για να προσανατολίζει το βλέμμα του παρατηρητή σε διαφορετικά οπτικά μονοπάτια.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Θάνο Προυναρού, γιατί ο κόσμος αγαπάει τα μπαρ;

Ο δημιουργός του Baba Au Rum μιλά για την αθηναϊκή μπαρ σκηνή, την πορεία των projects του και απαντά στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αν νιώθεις τολμηρός, δοκίμασε ένα Blue Blazer

Ένα φλογερό ποτό, ιδανικό για τις πιο κρύες ημέρες. Αρκεί να έχεις και έναν πυροσβεστήρα κάπου κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η ιστορία και η συνταγή του Irish Coffee

Ένα ζεστό, τονωτικό ρόφημα για τις κρύες ημέρες. Φυσικά, με ιρλανδικό ουίσκι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί το Bacardi έχει μία νυχτερίδα στο logo του

Η ιστορία και οι μύθοι πίσω από το λογότυπο του δημοφιλούς ρουμιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένα premium σάκε που αξίζει την προσοχή σου

Ο Richard Geoffroy, μέχρι πρότινος chef de cave και public face της Dom Perignon, φέρνει μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην παραγωγή sake.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί όλοι πίνουν ουίσκι τον χειμώνα

Ρωτήσαμε τρεις καθ' ύλην αρμόδιους για το πώς σχετίζεται ο βασιλιάς των ποτών, το ουίσκι, με τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας