Ένα διαφορετικό beach bar στην καρδιά της Αθήνας

Για 4 εβδομάδες, πίνουμε ελληνικά απεριτίφ με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην ταράτσα του Mavili Beach.

Το αυθεντικό, ελληνικό, κεχριμπαρένιο ποτό, το METAXA, αυτό το καλοκαίρι μας καλεί να απολαύσουμε τα ηλιοβασιλέματα στο κέντρο της πόλης και να ζήσουμε ένα αναπάντεχο καλοκαίρι.

Στην καρδιά της Αθήνας και πάνω από την κίνηση της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, έχεις από τις 15 Ιουλίου την ευκαιρία να ζήσεις τα πιο καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια. Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος, στην Πλατεία Μαβίλη, κρύβεται μια μοναδική παραλία που για 4 εβδομάδες θα υποδεχθεί το METAXA Pop Up Bar.

Ένα διαφορετικό beach bar στην καρδιά της Αθήνας

Από τις 15 Ιουλίου, λοιπόν, και για ένα μήνα, το πολύπλευρο και μοναδικό METAXA, με σπάνια χαρίσματα και χαρακτηριστικά, που το κάνουν συχνά αναπάντεχο, θα βάλει τη γευστική του υπογραφή στα πιο διαφορετικά καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη.

Ο επισκέπτης του Mavili Beach θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική θέα σε συνδυασμό με ένα από τα τρία νέα απεριτίφ, δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, METAXA International Brand Ambassador. Όλα τα νέα απεριτίφ έχουν αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα. Το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά αρώματα και τα τρία με βάση το METAXA είτε των 5, είτε των 7 ή των 12 Αστέρων.

METAXA MAVILI BEACH ΜΠΑΡ 1

Τα κεχριμπαρένια ηλιοβασιλέματα και οι μαγικές βραδιές χρειάζονται πάντα και το κατάλληλο soundtrack το οποίο υπογράφει ο En Lefko 87,7.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.