Το Casablanca Social Club έχει γενέθλια

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης σβήνει 4 κεράκια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ήταν 4 Οκτωβρίου 2018 όταν το "Casablanca Social Club" άνοιγε τις πόρτες του, δίνοντας ζωή στη λευκή έπαυλη του αριθμού 18 της Βασιλίσσης Όλγας και βάζοντας το δικό του λιθαράκι ώστε η νύχτα της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει κάτι διαφορετικό.

Η έπαυλη που έγινε μπαρ

Το πανέμορφο διατηρητέο εξοχικό μεταμορφώθηκε σε ένα συγκλονιστικό μπαρ, όπου κάθε χώρος και κάθε όροφος έχει μελετηθεί, φέρνοντας αβίαστα στο μάτι και το μυαλό ένα νοσταλγικό σκηνικό των δεκαετιών 1940 και 1950. Στο ισόγειο πρωταγωνιστεί η μακρόστενη μπάρα και το prive σαλόνι με οικοδεσπότη τον έμπειρο bartender Αλέξανδρο Σουρμπάτη

Το Casablanca Social Club έχει γενέθλια

Πλέον, το δημοφιλές σποτ με τις ιωνικές κολώνες, τα αετώματα με μπαρόκ στοιχεία και το κομψότατο εσωτερικό ετοιμάζεται να σβήσει 4 κεράκια στην τούρτα και θα το κάνει με τον αντίστοιχο θόρυβο. 

Casablanca πρόγραμμα πάρτι

Ένα τετραήμερο non-stop πάρτι θα στηθεί στους χώρους του "Casablanca Social Club", αρχής γενομένης από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Από την μπάρα του βραβευμένου στα "αθηνόραμα Bar Awards" μέρους θα σερβίρουν 10 guest bartenders από διακεκριμένα μπαρ της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, των Παξών και του Διδυμοτείχου, την ίδια στιγμή που 4 αγαπημένοι guest DJs θα στρώνουν το μουσικό χαλί και ένα tribute menu στο street food θα πλαισιώνει γευστικά τα καλοφτιαγμένα ποτά. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.