Όλα όσα θα ήθελες να κάνεις σε ένα bar πριν πεθάνεις

Για δικό σου καλό ωστόσο, μην επιδιώξεις τα περισσότερα από αυτά.

Κάποια τα έχεις δει σε ταινίες, άλλα μπορεί και να τα έχεις κάνει, μερικά σίγουρα τα έχεις σκεφτεί. Είτε για να δείχνεις cool, είτε γιατί θα είχαν πλάκα, είτε γιατί απλά μπορεί να συμβούν. Ορίστε λοιπόν μερικά πράγματα που κάθε άντρας θα έπρεπε να έχει κάνει σε ένα bar πριν το last last call.

Να κάνεις σεξ στην τουαλέτα

Δεν πρόκειται να είναι άνετο ή ασφαλές. Και υπάρχει και μια πιθανότητα κάποιος να σας τσακώσει. Αλλά είναι αρκετά περιπετειώδες και -όπως κάθε εφήμερο πήδημα- δεν περιλαμβάνει αγκαλιές μετά.

Να βρεις έναν πραγματικό φίλο

Έχεις ιδέα που συνάντησε για πρώτη φορά ο Ernest Hemingway τον F. Scott Fitzgerald; Ακριβώς, σε ένα bar. Το γενικότερο συμπέρασμα είναι εκείνος ο άγνωστος τύπος που κάθισε στο διπλανό σκαμπό μπορεί να κουβαλά ωραίες και διασκεδαστικές ιστορίες. Και δεν χρειάζεται περαιτέρω επικοινωνία στον έξω κόσμο, θα τον βρίσκεις πάντα στην ίδια θέση της μπάρας.

Να παίξεις μπουνίδια

Ξεκαθαρίζω κάτι από την αρχή: Η βία δεν είναι λύση, ποτέ. Εκτός αν πρόκειται περί μαλάκα, ο οποίος μόνο έτσι μπορεί να συνεννοηθεί. Αλλά και πάλι, τονίζω, είναι η έσχατη λύση και εντελώς ανεύθυνο από μέρους σου. Γενικότερα, αυτά καλό είναι να μη γίνονται, άσε που μπορεί να μπλέξεις σοβαρά. Μεταξύ οποιουδήποτε wolfpack όμως, θα είσαι πραγματικός θρύλος.

Να ανοίξεις την καρδιά σου στον bartender

Λένε πως ο μπάρμαν μπορεί να είναι θεραπευτής, φιλόσοφος, εξομολογητής και πολλά άλλα πράγματα πέρα από παρασκευαστής του ποτού σου. Αξιοποίησε αυτή την πληροφορία. Άλλωστε πολλές φορές είναι πιο εύκολο να μιλάς σε έναν εντελώς άγνωστο για τα προβλήματά σου.

Να προσποιηθείς πως διαβάζεις ένα βιβλίο

Ποζέρικο εώς χιπστεράδικο, δε λέω, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει να μοιάζεις σχεδόν σοφός. Συν το ότι θα σου χαρίσει κάποιες καλές πόζες για φωτογραφίες στο Instagram. Φρόντισε μόνο δύο πράγματα: Να μην έχει πολύ κόσμο το bar και ποιο βιβλίο θα κουβαλήσεις μαζί σου (προτείνω Stephen King και Douglas Adams).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.