Tο bar του Μπρούκλιν που εύκολα θα έπιναν ποτό ο James Bond μαζί με τον James Dean

Γιατί μία βραδιά στο Brooklyn Heights Social Club μπορεί να αποτελέσει μια εμπειρία ζωής.

Μινιμαλιστικό και καλογυαλισμένο, vintage και ταυτόχρονα σύγχρονο, κοσμοπολίτικο και συγχρόνως με χαρακτήρα dive bar. Από εκείνα τα μέρη που είσαι σίγουρος πως αν είχαν φτιαχτεί μερικές δεκαετίες νωρίτερα θα άφηναν εποχή.

Αυτό είναι το Brooklyn Heights Social Club, ένα από τα πιο ξεχωριστά bar της Νέας Υόρκης.

Tο bar του Μπρούκλιν που εύκολα θα έπιναν ποτό ο James Bond μαζί με τον James Dean

Στεγάζεται στον 10ο όροφο του 1 Hotel στο Μπρούκλιν και καταφέρνει να συνδυάσει το μοντέρνο nightlife του Μεγάλου Μήλου με το εκλεπτυσμένο old school στυλ ενός παλιού νεοϋορκέζικου social club.

Η θέα του περιλαμβάνει πανοραμική άποψη μεγάλου κομματιού της πόλης από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν μέχρι το Άγαλμα της Ελευθερίας, κάτι που διευκολύνουν απόλυτα τα τεράστια παράθυρα της πρόσοψης.

ΜΠΑΡ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 2

"Υπάρχει μια ζωντάνια και ταυτόχρονα μια δραματικότητα στις λεπτομέρειες του bar. Υπάρχει θέα, υπάρχει όμως και προσοχή στο decor. Όλα μαζί δημιουργούν την εμπειρία του Brooklyn Heights Social Club" αναφέρει ο εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, Matt Abramcyk.

Ασφαλώς η δέουσα προσοχή έχει δοθεί και στο μενού των ποτών, υπό την επιμέλεια του γνωστού bar chef Albert Trummer.

ΜΠΑΡ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 1

To σημαντικότερο όμως είναι πως -όπως αναγράφεται στους καταλόγους του- με μια επίσκεψη, γίνεσαι κομμάτι της ιστορίας του Μπρούκλιν, ακόμη και για ένα μόνο βράδυ.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.