Ο αθηναϊκός παράδεισος της αγαύης βρίσκεται σε μια αυλή του Χαλανδρίου

Τεκίλα, mezcal, tacos και άλλες ιστορίες στο Mr Peacock.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 02 Ιουλίου 2018

Ενδεχομένως ένα ταξίδι μέχρι το Μεξικό να απουσιάζει και από τα φετινά σου καλοκαιρινά σχέδια αλλά τουλάχιστον μπορείς να έρθεις γευστικά λίγο πιο κοντά σε αυτό.

Ο αθηναϊκός παράδεισος της αγαύης βρίσκεται σε μια αυλή του Χαλανδρίου

Φροντίζει γι' αυτό ένα από τα πιο όμορφα pop up bar που έχουν κατά καιρούς στηθεί στην Αθήνα - το tequila bar που βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στην αυλή του Mr Peacock στο Χαλάνδρι, και θα σερβίρει της αγαύης τα παιδιά (λέγε με τεκίλα και mezcal) μέχρι τον Οκτώβριο.

ΤΕΚΙΛΑ ΜΠΑΡ 1

Ένα γαλάζιο vintage van έχει μεταμορφωθεί σε bar, με το μεξικάνικο στοιχείο ασφαλώς να κάνει έντονη την παρουσία του και στο decor του χώρου, φιλοξενώντας μπόλικες ετικέτες σε τεκίλα και mezcal (49 για την ακρίβεια), με κάποιες φιάλες που δύσκολα θα συναντήσεις στην πρωτεύουσα, καθώς τις έχουν φέρει από το Μεξικό οι άνθρωποι του Mr Peacock.

ΤΕΚΙΛΑ ΜΠΑΡ 2

Εντός της μπάρας, θα σε καθοδηγήσει ο Λευτέρης Πετρογεωργάκης, που εύκολα θα σε πείσει για το πάθος του με τα αποστάγματα αγαύης και θα σου εξηγήσει τι να δοκιμάσεις και πώς. Φυσικά, εδώ θα απολαύσεις και την margarita σου με οποιαδήποτε τεκίλα επιθυμείς, ενώ επιλογές όπως το δροσερότατο Coco Mango, το πικάντικο Perino Picante αλλά και η έξοχη παραλλαγή της Tommy’s Margarita δεν περνούν απαρατήρητες.

ΤΕΚΙΛΑ ΜΠΑΡ 3

Στα (πολύ) θετικά το γεγονός πως μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά αποστάγματα σε value for money τιμές, καθώς επίσης και να επωφεληθείς από τα combo ποτών με fingerfood, που ασφαλώς ακολουθεί παρόμοιους γεωγραφικούς προσανατολισμούς, με τα nachos και τα tacos να έχουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΕΚΙΛΑ ΜΠΑΡ 4

Info

Mr Peacock

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800390

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ποτό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρώτο grappa bar της Αθήνας θα πιεις σαν αυθεντικός Ιταλός

Το φινετσάτο ιταλικό απόσταγμα απέκτησε τη δική του γωνιά στην πόλη.

Ένα από τα ομορφότερα bars του καλοκαιριού θα το βρεις στη Βουλιαγμένη

Στο Umi Bar του Matsuhisa κάθε θερινή νύχτα μετατρέπεται σε εμπειρία.