
Ο αθηναϊκός παράδεισος της αγαύης βρίσκεται σε μια αυλή του Χαλανδρίου
Τεκίλα, mezcal, tacos και άλλες ιστορίες στο Mr Peacock.
Ενδεχομένως ένα ταξίδι μέχρι το Μεξικό να απουσιάζει και από τα φετινά σου καλοκαιρινά σχέδια αλλά τουλάχιστον μπορείς να έρθεις γευστικά λίγο πιο κοντά σε αυτό.
Φροντίζει γι' αυτό ένα από τα πιο όμορφα pop up bar που έχουν κατά καιρούς στηθεί στην Αθήνα - το tequila bar που βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στην αυλή του Mr Peacock στο Χαλάνδρι, και θα σερβίρει της αγαύης τα παιδιά (λέγε με τεκίλα και mezcal) μέχρι τον Οκτώβριο.
Ένα γαλάζιο vintage van έχει μεταμορφωθεί σε bar, με το μεξικάνικο στοιχείο ασφαλώς να κάνει έντονη την παρουσία του και στο decor του χώρου, φιλοξενώντας μπόλικες ετικέτες σε τεκίλα και mezcal (49 για την ακρίβεια), με κάποιες φιάλες που δύσκολα θα συναντήσεις στην πρωτεύουσα, καθώς τις έχουν φέρει από το Μεξικό οι άνθρωποι του Mr Peacock.
Εντός της μπάρας, θα σε καθοδηγήσει ο Λευτέρης Πετρογεωργάκης, που εύκολα θα σε πείσει για το πάθος του με τα αποστάγματα αγαύης και θα σου εξηγήσει τι να δοκιμάσεις και πώς. Φυσικά, εδώ θα απολαύσεις και την margarita σου με οποιαδήποτε τεκίλα επιθυμείς, ενώ επιλογές όπως το δροσερότατο Coco Mango, το πικάντικο Perino Picante αλλά και η έξοχη παραλλαγή της Tommy’s Margarita δεν περνούν απαρατήρητες.
Στα (πολύ) θετικά το γεγονός πως μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά αποστάγματα σε value for money τιμές, καθώς επίσης και να επωφεληθείς από τα combo ποτών με fingerfood, που ασφαλώς ακολουθεί παρόμοιους γεωγραφικούς προσανατολισμούς, με τα nachos και τα tacos να έχουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο.
Info
Mr Peacock
Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800390
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες