
O Idris Elba μπορεί να μην έγινε ακόμα 007, άνοιξε όμως το δικό του cocktail bar
Μία απολύτως λογική κίνηση από τον καλύτερο ηθοποιό παύλα dj.

Ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο Idris Elba θα είναι ο επόμενος James Bond, ο Βρετανός ηθοποιός (μαζί με τους δίδυμους αδερφούς του Lee και Nicky Caulfield) αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα και να ανοίξει ένα cocktail bar στο Λονδίνο.
Τοποθετημένο στο Waldorf Hilton (στην ευρύτερη περιοχή του Covent Garden), το Parrot έχει τροπική διάθεση και ανάλογη μουσική, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του.
Τα αδέρφια του Elba όμως δεν είναι οι μόνοι συνεργάτες του Elba καθώς και το περίφημο brand της Aston Martin (διόλου τυχαία, το αμάξι του 007 είναι συνήθως τέτοιο) συμμετέχει στο project (μάλιστα υπάρχει και υπηρεσία μετακίνησης για τους επισκέπτες του bar και του ξενοδοχείου με αυτοκίνητα της εταιρείας).
Στο Parrot λαμβάνουν χώρα αρκετά συχνά και lives από μπάντες. Επίσης, σε περίπτωση που ψάχνεσαι για δουλειά στην Μεγάλη Βρετανία, ψάχνουν και προσωπικό.
Φυσικά, ο Elba δεν είναι ξένος προς το nightlife: συχνά κάνει guest ως DJ σε πολύ γνωστά στέκια τόσο του Λονδίνου όσο και της Ίμπιζα.
Από: Esquire UK
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Esquire BBQ Street Party: Ένα διαφορετικό βράδυ στον Κεραμεικό με πρωταγωνιστή το Jim Beam
Στο Esquire BBQ Street Party, το Jim Beam έδωσε τον δικό του χαρακτήρα στη βραδιά, συνδυάζοντας bourbon κουλτούρα, cocktails και αυθεντική εμπειρία γεύσης.
Σε αυτό το θρυλικό μπαρ σύχναζε ο Picasso - Πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες
Στη Ζυρίχη υπάρχει ένα μπαρ όπου η τέχνη γράφτηκε μέσα στα ποτήρια του. Εκεί όπου ο Picasso, ο Miró και ο Chagall άφησαν τα έργα τους αντί για μετρητά.
Ο οπαδός της Ρόμα που τρέχει το καλύτερο μπαρ του πλανήτη
Μία κουβέντα με τον Lorenzo Antinori, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςMONIN Barista Cup: Δημιουργικότητα, πάθος και έμπνευση στον πρώτο διαγωνισμό baristi της MONIN στην Ελλάδα
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός MONIN Barista Cup, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των headquarters της Sky Spirits.
Τελικά, γινόμαστε πιο ειλικρινείς όταν πίνουμε;
Είναι γνωστό ότι το αλκοόλ προκαλεί αλλαγές στον εγκέφαλό μας, αλλά είναι άραγε ένα από τα αποτελέσματά του το να μας κάνει να λέμε την αλήθεια χωρίς έλεος; Ή μήπως πλά βρίσκουμε το θάρρος να το κάνουμε;
Γραφει Νικη ΚοντομηναΤα καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025: Τρία αθηναϊκά και ένα από τα Τίρανα ανάμεσά τους
Ταξιδέψαμε μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να μάθουμε ποια είναι τα καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025 και ανάμεσά τους είναι και τρία μπαρ της Αθήνας. Για την ιστορία το καλύτερο όλων είναι το Bar Leone από το Χονγκ Κονγκ.
Γραφει Μπαμπης Δουκας