Τα πιο αναπάντεχα Spring cocktails περιλαμβάνουν Cardhu και άλλα δύο υλικά

To εκλεκτό single malt συνοδεύει εξαιρετικά τα ανοιξιάτικα gatherings.

Με τον ανοιξιάτικο καιρό να γλυκαίνει τη διάθεση και την ημέρα να μεγαλώνει, τον πρώτο λόγο έχουν οι βόλτες. Μία καλή ευκαιρία να συναντήσεις ξανά φίλους με τους οποίους έχεις χαθεί, να μοιραστείτε νέα, να αναπολήσετε τα παλιά και να θυμηθείτε, γιατί μερικές σχέσεις, όσος καιρός κι αν περάσει, αξίζει να παραμείνουν στον χρόνο.

Ειδικά, αυτές τις μέρες που θα έχεις λίγο περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σου, αξίζει να βρεθείς με όσους έκαναν τις ημέρες σου πιο όμορφες και γέμισαν κι ακόμα γεμίζουν το άλμπουμ που αξίζει να μείνει στο χρόνο. Γιατί οι σχέσεις που αξίζουν και διαρκούν στο χρόνο, δεν επηρεάζονται από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αναζωογονούνται σε κάθε συνάντηση. 

Αυτή την άνοιξη, το εκλεκτό Cardhu Single Malt Scotch Whisky, πιστό στο ειλικρινές και γενναιόδωρο πνεύμα φιλοξενίας, που δίδαξε η δημιουργός του Helen Cumming, αποτελεί αφορμή να βρεθούν φίλοι και να απολαύσουν γευστικά ανοιξιάτικα serves, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Φίλοι μαζεύονται γύρω από τραπέζια γεμάτα χαμόγελα, μοιράζονται ιστορίες και απολαμβάνουν αληθινές στιγμές με αγαπημένους, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις. To εκλεκτό spirit που εξυψώνει τις σχέσεις που αξίζουν και διαρκούν στον χρόνο, συνοδεύει εξαιρετικά τα ανοιξιάτικα gatherings. Τώρα που τα νέα trends επιτάσσουν κλασικά cocktails με premium αποστάγματα, το Cardhu πρωταγωνιστεί σε αναπάντεχα δροσιστικά και απολαυστικά serves. 

Αναζήτησε το εκλεκτό Cardhu Single Malt Scotch Whisky στο αγαπημένο σου bar ή  δώρισέ το στους αγαπημένους σου και απολαύστε μαζί μοναδικά cocktail serves. 

The Manhattan Gin & Tonic

Premium single malt Cardhu scotch whisky, διάφανος πάγος και ανθρακικό αρκούν, για ένα σπουδαίο cocktail serve, που ξεχωρίζει για τη γεύση του. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν, που ο κανόνας ήταν οι περίτεχνες γαρνιτούρες και τα σκαλιστά γυάλινα ποτήρια. Και όμως το 2019 επιτάσσει διεξοδική προετοιμασία και υψηλή τεχνική, ενσωματωμένα σε μια λιτή προσέγγιση σερβιρίσματος. 

Υλικά

  • 50 ml Cardhu 12 yrs
  • 15 ml Belsazar Red Vermouth
  • Premium tonic water

Εκτέλεση

  1. Ανακινείς όλα τα υλικά στο σέικερ μαζί με πάγο.
  2. Σουρώνεις σε highball ποτήρι με πάγο.
  3. Γαρνίρεις με μούρα.
Τα πιο αναπάντεχα Spring cocktails περιλαμβάνουν Cardhu και άλλα δύο υλικά

Cardhu Iced Coffee

O καφές στα cocktails είναι πάντα ένα επίκαιρο trend και κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις. Δίνοντας ένταση και γήινο χαρακτήρα στα αποστάγματα με τα οποία αναμιγνύεται, παραμένει μια δημοφιλή επιλογή, τόσο για τους bartenders όσο και για τους απανταχού fine drinkers. Δοκιμάστε το Cardhu single malt scotch whisky με παγωμένο espresso και λικέρ καφέ.

Υλικά

  • 40 ml Cardhu 12 yrs
  • 30 ml κρύο καφέ Espresso
  • 10 ml λικέρ καφέ Tia Maria

Εκτέλεση

  1. Όλα τα υλικά μπαίνουν σε σέικερ με πάγο και ανακινούνται. 
  2. Σουρώνεις σε χαμηλό ποτήρι με έναν μεγάλο πάγο.
  3. Γαρνίρεις με κόκκους καφέ.

Δυο ανοιξιάτικες προτάσεις σερβιρίσματος με βάση το Cardhu Single Malt Scotch Whisky, το οποίο μπορείς εξίσου να απολαύσεις σκέτο ή με πάγο σε χαμηλό ποτήρι, ανακαλύπτοντας όλες τις γευστικές νότες και τα αρώματα αυτού του εκλεκτού Single Malt Scotch Whisky, που έρχονται να συνοδεύσουν αρμονικά στιγμές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Αυτή είναι η πιο ακριβή τεκίλα στον κόσμο

Ένα μόνο μπουκάλι κοστίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια και προφανώς, έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες.

Γραφει Γεωργια Πρεζα