Το Tullamore D.E.W. ξεχώρισε στο φετινό International Spirits Challenge

Το δημοφιλές ιρλανδικό ουίσκι είχε πολλαπλές διακρίσεις στον κορυφαίο και πιο αξιόπιστο διαγωνισμό οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 09 Σεπτεμβρίου 2020

Το Tullamore D.E.W., το αυθεντικό ιρλανδέζικο ουίσκι, απέσπασε 5 χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο στο φετινό "International Spirits Challenge", τον κορυφαίο και πιο αξιόπιστο διαγωνισμό οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο. Ο διαγωνισμός βασίζεται σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης από μια ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών του κλάδου. 

Με  πάνω από 1.700 συμμετοχές από τουλάχιστον 70 χώρες και την υποστήριξη του θεσμού από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της βιομηχανίας αλκοολούχων, τον καθιστούν αυτόματα διεθνές πρότυπο ποιότητας και αριστείας. Ως η δεύτερη μεγαλύτερη ιρλανδική μάρκα ουίσκι στον κόσμο με πωλήσεις άνω των 1,4 εκ. κιβωτίων ετησίως, το Tullamore D.E.W. είναι συνηθισμένο να κερδίζει βραβεία, καθώς τη φετινή χρονιά έλαβε  οκτώ επιπλέον βραβεία από αξιόλογους φορείς του κλάδου.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο έλαβαν τα ακόλουθα blend: 

  • Tullamore D.E.W. Original 
  • Tullamore D.E.W XO Caribbean Rum Cask Finish
  • Tullamore D.E.W. 15 YO Trilogy
  • Tullamore D.E.W. 14 YO Single Malt
  • Tullamore D.E.W. 18 YO Single Malt 

Το Tullamore D.E.W. 12 YO Special Reserve έλαβε επίσης ασημένιο μετάλλιο.

Ο Global Brand Ambassador του αγαπημένου ιρλανδικού ουίσκι, John Quinn, δήλωσε: "Το να σε τιμούν οι συνάδελφοι του κλάδου μέσω του International Spirits Challenge είναι μεγάλη καταξίωση για την ομάδα μας στο Tullamore D.E.W. Τα διαπιστευτήρια υψηλής ποιότητας είναι πολύ σημαντικά για όσα θέλουμε να επιτύχουμε. Λαμβάνοντας πέντε χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο μετάλλιο, σημαίνει πραγματικά ότι το ουίσκι μας είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Η ιρλανδική μας κληρονομιά μας ξεχωρίζει στην παγκόσμια σκηνή. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι και σαφώς έχει αντίκτυπο όταν λαμβάνουμε τέτοια πολυπόθητα μετάλλια". 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ποτό