Veuve Clicquot Yellow Hour: Ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον Μιχάλη Νουρλόγλου

Oι εκλεκτές ετικέτες της Veuve Clicquot: Yellow Label Brut, Rosé Vintage 2008 και Extra Brut Extra Old συνδυάζονται με μοναδικά πιάτα.

Γράφει: Esquire Editors 21 Δεκεμβρίου 2020

Μία ανάσα πριν τις γιορτές, ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον καταξιωμένο chef Μιχάλη Νουρλόγλου και δημιουργούν μαζί ένα εορταστικό τραπέζι με τη συνοδεία των εκλεκτών ετικετών της Veuve Clicquot.

Σπιτικό μενού, Εορταστική διάθεση και Veuve Clicquot

Έχουμε φτάσει πλέον παραμονές γιορτών και ένα είναι σίγουρο: Τα γιορτινά τραπέζια στο σπίτι, θα έχουν και φέτος την τιμητική τους, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά! Μπορεί αυτή τη χρονιά να γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες, όμως πάντα υπάρχει τρόπος να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Στο τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Veuve Clicquot Yellow Hour, καλεσμένος του Ted Λέλεκα, είναι o καταξιωμένος chef του Premiere Restaurant & Bar, Μιχάλης Νουρλόγλου, ο οποίος  προετοίμασε ένα εορταστικό δείπνο, με εύκολες προτάσεις πιάτων που όλοι μπορούμε να ετοιμάσουμε σπίτι και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας. Μοναδικοί γευστικοί συνδυασμοί με απλά, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και οι εκλεκτές ετικέτες της Veuve Clicquot, συνθέτουν ένα απόλυτα εορταστικό τραπέζι. 

Veuve Clicquot Yellow Hour: Ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον Μιχάλη Νουρλόγλου

Η Yellow Label Brut και μία βελουτέ σέλερι με παρμεζάνα και πράσινο μήλο, είναι η τέλεια πρόταση για ένα ορεκτικό που θα εντυπωσιάσει και θα δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τα επόμενα πιάτα. 

H Rosé Vintage 2008, μπορεί να συνοδεύσει μαγειρικές προτάσεις όπως ο τηγανιτός αστακός με λευκή κρέμα σαμπαγιόν και τέλος, για το κυρίως πιάτο, ένα σωστά μαγειρεμένο Wellington και η Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. 

Δείτε εδώ το τελευταίο Yellow Hour IG Video και εμπνευστείτε για να οργανώσετε μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά για τους αγαπημένους σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.

Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι

Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλα τα φώτα στο Bar Leone

Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα

Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.

Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι

Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες