Veuve Clicquot Yellow Hour: Ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον Μιχάλη Νουρλόγλου

Oι εκλεκτές ετικέτες της Veuve Clicquot: Yellow Label Brut, Rosé Vintage 2008 και Extra Brut Extra Old συνδυάζονται με μοναδικά πιάτα.

Γράφει: Esquire Editors 21 Δεκεμβρίου 2020

Μία ανάσα πριν τις γιορτές, ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον καταξιωμένο chef Μιχάλη Νουρλόγλου και δημιουργούν μαζί ένα εορταστικό τραπέζι με τη συνοδεία των εκλεκτών ετικετών της Veuve Clicquot.

Σπιτικό μενού, Εορταστική διάθεση και Veuve Clicquot

Έχουμε φτάσει πλέον παραμονές γιορτών και ένα είναι σίγουρο: Τα γιορτινά τραπέζια στο σπίτι, θα έχουν και φέτος την τιμητική τους, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά! Μπορεί αυτή τη χρονιά να γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες, όμως πάντα υπάρχει τρόπος να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Στο τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Veuve Clicquot Yellow Hour, καλεσμένος του Ted Λέλεκα, είναι o καταξιωμένος chef του Premiere Restaurant & Bar, Μιχάλης Νουρλόγλου, ο οποίος  προετοίμασε ένα εορταστικό δείπνο, με εύκολες προτάσεις πιάτων που όλοι μπορούμε να ετοιμάσουμε σπίτι και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας. Μοναδικοί γευστικοί συνδυασμοί με απλά, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και οι εκλεκτές ετικέτες της Veuve Clicquot, συνθέτουν ένα απόλυτα εορταστικό τραπέζι. 

Veuve Clicquot Yellow Hour: Ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον Μιχάλη Νουρλόγλου

Η Yellow Label Brut και μία βελουτέ σέλερι με παρμεζάνα και πράσινο μήλο, είναι η τέλεια πρόταση για ένα ορεκτικό που θα εντυπωσιάσει και θα δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τα επόμενα πιάτα. 

H Rosé Vintage 2008, μπορεί να συνοδεύσει μαγειρικές προτάσεις όπως ο τηγανιτός αστακός με λευκή κρέμα σαμπαγιόν και τέλος, για το κυρίως πιάτο, ένα σωστά μαγειρεμένο Wellington και η Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. 

Δείτε εδώ το τελευταίο Yellow Hour IG Video και εμπνευστείτε για να οργανώσετε μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά για τους αγαπημένους σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η μαγεία του Glenfiddich στο Esquire Townhouse Athens 2025

Στο Esquire Townhouse Athens 2025, το Glenfiddich 16YO παρουσίασε έναν κόσμο γεύσης και αισθητικής, εμπνευσμένο από τη συνεργασία με την Aston Martin F1® Team, σε μια βραδιά υψηλής ποιότητας και στυλ.

Από το Κεντάκι στον κόσμο: Το bourbon που έγινε σύμβολο εθνικής κληρονομιάς

Από τα βαρέλια του Κεντάκι έως τα μπαρ του κόσμου, το bourbon της Jim Beam αποδεικνύει πως η αυθεντικότητα και ο χρόνος παραμένουν οι πιο δυνατές αξίες κάθε παράδοσης.

St-Germain: Mixability à la française

Με ντελικάτο άρωµα φρέσκων λουλουδιών και την κοµψότητα της παριζιάνικης φινέτσας, το διάσηµο λικέρ St-Germain αποτελεί τον κρυφό άσο του mixability. Απογειώνει από ένα απλό spritz µέχρι τις πιο δηµιουργικές συνθέσεις, αποδεικνύοντας πως η γεύση της άνοιξης δεν έχει, τελικά, εποχή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στη μεγάλη γιορτή των spirits;

Από το Μεξικό και την Patrón μέχρι το γαλλικό St- Germain και το ιρλανδέζικο ουίσκι Teeling, ανακαλύψτε τις γεύσεις και τα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Anther Herrera, από μέλος συμμορίας στη Βενεζουέλα, ambassador για το ρούμι Santa Teresa 1796

Το 2003, συμμορίτες εισέβαλαν στη χασιέντα Santa Teresa και έστησαν ενέδρα. Τους δόθηκαν δύο επιλογές: Είτε να γίνουν ενεργά μέλη της είτε να αντιμετωπίσουν τον νόμο. Έτσι δημιουργήθηκε το Project Alcatraz, για το οποίο μας μίλησε ο σημερινός ambassador του Santa Teresa 1796.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Hennything Is Possible: Η νέα εποχή του Hennessy στο Athens Bar Show 2025

Με ανανεωμένο πνεύμα και vibrant ενέργεια το Hennessy επανασυστήθηκε δυναμικά στο Athens Bar Show 2025, αναδεικνύοντας τις απεριόριστες δυνατότητές του για mixability.