Veuve Clicquot Yellow Hour: Ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον Μιχάλη Νουρλόγλου

Oι εκλεκτές ετικέτες της Veuve Clicquot: Yellow Label Brut, Rosé Vintage 2008 και Extra Brut Extra Old συνδυάζονται με μοναδικά πιάτα.

Γράφει: Esquire Editors 21 Δεκεμβρίου 2020

Μία ανάσα πριν τις γιορτές, ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον καταξιωμένο chef Μιχάλη Νουρλόγλου και δημιουργούν μαζί ένα εορταστικό τραπέζι με τη συνοδεία των εκλεκτών ετικετών της Veuve Clicquot.

Σπιτικό μενού, Εορταστική διάθεση και Veuve Clicquot

Έχουμε φτάσει πλέον παραμονές γιορτών και ένα είναι σίγουρο: Τα γιορτινά τραπέζια στο σπίτι, θα έχουν και φέτος την τιμητική τους, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά! Μπορεί αυτή τη χρονιά να γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες, όμως πάντα υπάρχει τρόπος να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Στο τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Veuve Clicquot Yellow Hour, καλεσμένος του Ted Λέλεκα, είναι o καταξιωμένος chef του Premiere Restaurant & Bar, Μιχάλης Νουρλόγλου, ο οποίος  προετοίμασε ένα εορταστικό δείπνο, με εύκολες προτάσεις πιάτων που όλοι μπορούμε να ετοιμάσουμε σπίτι και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας. Μοναδικοί γευστικοί συνδυασμοί με απλά, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και οι εκλεκτές ετικέτες της Veuve Clicquot, συνθέτουν ένα απόλυτα εορταστικό τραπέζι. 

Veuve Clicquot Yellow Hour: Ο Ted Λέλεκας υποδέχεται τον Μιχάλη Νουρλόγλου

Η Yellow Label Brut και μία βελουτέ σέλερι με παρμεζάνα και πράσινο μήλο, είναι η τέλεια πρόταση για ένα ορεκτικό που θα εντυπωσιάσει και θα δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τα επόμενα πιάτα. 

H Rosé Vintage 2008, μπορεί να συνοδεύσει μαγειρικές προτάσεις όπως ο τηγανιτός αστακός με λευκή κρέμα σαμπαγιόν και τέλος, για το κυρίως πιάτο, ένα σωστά μαγειρεμένο Wellington και η Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. 

Δείτε εδώ το τελευταίο Yellow Hour IG Video και εμπνευστείτε για να οργανώσετε μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά για τους αγαπημένους σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.